Wiko View 2 är officiellt tillgänglig i Italien och kostar redan mindre än 190 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Wiko View 2 är officiellt tillgänglig i Italien och kostar redan mindre än 190 €

Under den sista Mobile World Congress i slutet av februari presenterades en sådan mängd nya smartphonemodeller att det var svårt att hänga med dem. Bland dessa kan du ha missat Wiko View 2, den nya modellen av det franska märket som försöker återge några detaljer på modet bland de dyraste och mest eftertraktade smartphones – kantlös display Och hack i Essential Phone-stil på alla – även i låga änden av marknaden.

Vid tidpunkten för presentationen hade Wiko meddelat att tillgängligheten av den nya smarttelefonen skulle förväntas vara mellan slutet av april och början av maj och löftet har faktiskt hållits. Visning 2 är verkligen finns att köpa på de huvudsakliga försäljningskanalerna, inklusive onlinebutiker med omedelbar leverans. Det finns inga nyheter ännu om den äldre brodern View 2 Pro.

Ett bra tillfälle också att bekräfta pris officiell lista, som är bestyrkt på 199 €. Men vissa återförsäljare erbjuder det redan till ett pris till minussidanvilket gör Wiko View 2 redan mer intressant.

Om du är intresserad av att lära dig mer om hans Tekniska specifikationerhänvisar vi till originalartikeln, medan nedan hittar du information om priser och länkar till köp.

Relaterade artiklar

Back to top button