Wiko Ufeel och Ufeel Lite tillgängliga i Italien: här är priser och färger tillgängliga (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Wiko Ufeel och Ufeel Lite tillgängliga i Italien: här är priser och färger tillgängliga (foto)

Börjar denna månad Wiko kommer att lanseras på marknaden två av sina nya smartphones som vi redan har haft möjlighet att prova i den årliga upplagan av Mobile World Congress i Barcelona: Wiko Ufeel Och Wiko Ufeel Lite.

De två smartphones sticker ut, enligt företaget, för en fräsch stil Och modern och är bland de få i sin prisklass att integrera en fingeravtrycksläsare i hemknappen. Wiko har även integrerat möjligheten till blockera åtkomst till applikationer Och innehåll multimedia just genom användningen av fingeravtrycket. Genom att ge tillgång till kameran blir det till och med möjligt att ta en selfie av den person som ska försöka komma åt ditt innehåll utan tillstånd.

Wiko Ufeel finns till rekommenderat pris av 199,99 € i färger Lime, Space Grey, Choklad, Skiffer och Creamy. Ufeel Lite iIstället finns den till det rekommenderade priset av 179,99 € i färgerna Lime, Skiffer, Choklad och Rose Gold. Så vi lämnar dig med renderingsgallerierna och med videon relaterad till vår förhandsvisning på MWC.

Wiko Ufeel – Render

Relaterade artiklar

Back to top button