When Among Us VR kommer att släppas, hur man spelar och mer

I dagens artikel diskuterade vi när Among Us VR kommer att släppas, hur man spelar med mera. Under den senaste Meta Quest Gaming Showcase 2022 släppte företaget helt nya bilder för befintliga och bekräftade spel, inklusive Among Us VR, tillsammans med nya förhandstittar av spel som ännu inte har annonserats.

Among Us VR-spelet avslöjades på Quest Gaming Showcase

Samtidigt som det ger en mer djupgående titt på Among Us VR-spelet, har releasedatumet avslöjats. Meta Quest 2 kommer att släppas senare i år på Rift and S, Steam VR och PlayStation VR.

Innan Among Us VR kanske du vill spela standardläget några gånger, men Ett nytt spelläge som Fortnite Among Us Visste du att I det här läget kan du slå dig ihop med upp till 10 spelare för att spela rollen som agenter för Imagined Order. Du kan också få gratis skinn för Among Us. Bland oss ÅngaLadda ner från.

Den här nya versionen av Among Us VR ser ut som en stor förändring när det gäller spelbalansen. Den använder ett förstapersonsperspektiv snarare än en översikt. Du kommer fortfarande att behöva slutföra aktiviteter runt nivån, men du kommer inte att kunna se om det finns någon annan som utger sig för att vara dig. Ironiskt nog kommer du under omröstningsfasen att ha möjlighet att markera dina lagkamraters huvuden. Samtidigt har Schell Games som samarbetar med den virtuella utgåvan slagit sig ihop med Meta Quest för tre framtida projekt.

En stor förändring som gjordes förra året gjorde många spelare glada. Among Us streamar nu direkt till Twitch och Discord på Android kommer ge. Dessutom, om du hade problem med att spela spelet, Bland oss: Google Auth inget tokenfel Om du inte vet vad du ska göra när du står inför, kolla in vår guide.

When Among Us VR kommer att släppas, hur man spelar och mer

NFL VR-spel på väg

INFL Pro Era är det första VR-fotbollsspelet officiellt licensierat av NFL. Utvecklaren StatusPro försöker göra upplevelsen mer realistisk med hjälp av riktiga speldata. Du kommer att ta på dig rollen som quarterback och träna, träna försvar och ringa röstsamtal för att finslipa dina färdigheter. Det finns också ett säsongsläge som låter dig bygga ditt lag för att gå till Super Bowl. Alternativt kan du njuta av att chatta med dina vänner på en virtuell NFL-stadion. NFLPro Era (som inkluderar alla 32 lag och även kommer att vara tillgänglig för PS VR) kommer att släppas i höst.

På tal om PlayStation VR, Moss: Book II, som ursprungligen var tillgänglig på plattformen, kommer att släppas av Polyarc i Quest 2 i sommar. Uppföljaren till Moss av Polyarc är kritikerrosad och fler kommer att kunna spela den under de kommande månaderna. I år kommer också The Walking Dead: Saints & Sinners – Kapitel 2: Retribution.

Följ med på festen i Resident Evil 4 VR: The Mercanaries

Förutom Among Us VR är vi glada över att höra om det berömda överlevnadsskräckspelet. En gratis uppdatering av Resident Evil 4 VR lade också till Mercenaries-läget, vilket kom som en trevlig överraskning. Du måste eliminera så många Ganado som möjligt innan tiden går ut. Det finns topplistor och mål online att slutföra. Belöningar som svart och vitt klassiskt skräckläge och gyllene vapenskinn kommer att delas ut baserat på slutförandet av uppdragen. Nya funktioner kommer också att låsas upp i huvudspelet.

Å andra sidan kommer Deadmau5:s mixtape att ingå i Beat Sabres elektroniska mixtapepaket, som även innehåller låtar av Marshmello och Pendulum. Ett releasedatum för Cities: VR (virtual reality-versionen av Cities: Skylines) har också tillkännages: det kommer att finnas tillgängligt för Quest den 28 april.

Meta Quest Gaming Showcase 2022 slutar med överraskning

Evenemanget innehöll också trailers för flera spel, inklusive den fantastiska uppföljaren till sci-fi-pusselspelet Red Matter, spionageföljaren Espire 2, JRPG Ruinsmagus och Bonelab. För mer information Meta Quest Gaming Showcase till andra VR-spel tillkännagavs 2022 du kan ta en titt.

I slutet av showen gjorde Meta ännu ett oväntat tillkännagivande om Ghostbusters VR som få människor har hört talas om. Among Us VR var inte den enda överraskningen på evenemanget, du kan hitta mer nedan:

Relaterade artiklar

Back to top button