WhatsApp kommer att introducera en ny “visa en gång”-funktion för foton och videor

WhatsApp, världens mest populära meddelandeapp, introducerar en ny visning-en gång-funktion för foton och videor i beta. Intressanta nya funktioner kommer till WhatsApp. På så sätt kommer du att kunna skicka foton och videor som bara kan ses en gång. När den berörda personen ser innehållet raderas det automatiskt och kan inte ses igen.

WhatsApp kommer att visa en gång

Enligt de senaste läckorna borde det här nya alternativet redan vara tillgängligt för alla WhatsApp beta-användare och vi hoppas kunna nå den stabila versionen någon gång. Men det tar vanligtvis lite tid för WhatsApp att visa nya funktioner som denna.

Det finns inte mycket mystik bakom denna nya funktion. När du skickar ett foto eller en video visas en liten knapp med en “ett” i en cirkel bredvid skicka-knappen.

WhatsApp kommer att introducera en ny

Om vi ​​trycker på den här knappen kan fotot eller videon vi skickar bara ses en gång. När personen stänger bilden kommer fotot eller videon att raderas. Funktionen har dock ingen skärmdumpsdetektion, så avsändaren vet inte om personen i andra änden tar en skärmdump av innehållet eller spelar in skärmen.

När kan vi skicka förlorade foton och videor med WhatsApp?

Det vi kan veta är om personen öppnade bilden eller inte. Faktum är att meddelandebubblan och texten “Opened” visas i själva chatten. I fallet med att lägga upp innehåll till en grupp kan vi trycka på meddelandebubblan för att se vem meddelandet vidarebefordrades till, vem som såg det och vem som öppnade innehållet.

Det är dock värt att komma ihåg att den här funktionen endast är tillgänglig i betaversionen av WhatsApp för Android. Du måste vänta lite längre för att den ska finnas på iOS.

Relaterade artiklar

Back to top button