WhatsApp kommer att aktivera mörkt läge i sin webbversion och andra nyheter kommer snart –

Idag är meddelandegiganten vi känner till WhatsApp, har meddelat några nyheter som vi kommer att börja se under följande dagar i den stabila versionen av sin officiella applikation och även i sin webbversion.

Den första är relaterad till ankomsten av animerade klistermärken, varför WhatsApp har lanserat nya animerade klisterpaket som nu är roligare och mer uttrycksfulla. Miljarder av dessa varor skickas varje dag, hävdar företaget.

Den andra nyheten är att vi nu har stöd av QR-koder, så att vi på det här sättet kan lägga till nya kontakter genom att bara skanna deras QR-kod eller visa din så att en annan person kan kontakta dig utan att behöva ange ditt telefonnummer.

Använder du gruppvideosamtal? Tja, då kommer du att älska att veta det nu vet jag kommer att ta emot upp till åtta deltagare åt gången, och nu om du bara vill fokusera på en av dem, måste du bara hålla ned videon på en av dem för att maximera den till helskärm. En ikon lades också till för enkel åtkomst.

Och nästa nyhet är för webbversionen av WhatsApp, eftersom nu kommer du att ha berömda mörka läge, så att din syn kan vila lite från den klara och irriterande bakgrunden som vi måste se varje gång vi använder WhatsApp Web.

Och slutligen har WhatsApp nyheter för sina användare på plattformen KaiOSEftersom de nu kan skapa och njuta av WhatsApp-status, som automatiskt försvinner efter 24 timmar efter publiceringen.

Allt som diskuteras här kommer att återspeglas i användare under de närmaste veckorna i de senaste versionerna av WhatsApp, så du måste vara försiktig.

Via WhatsApp

Relaterade artiklar

Back to top button