WhatsApp arbetar med två förbättringar av ljuduppspelning och inspelning –

För några veckor sedan hade Telegram bäst ljudfunktionalitet var kunde vi välja uppspelningshastighet (1x eller 2x) och se även vågformsgrafen, som gjorde det möjligt för oss att se innan vi lyssnade om det var ett väldigt hårt ljud eller inte, och även för att se om det fanns några tysta områden som vi kan missa.

WhatsApp innehåller förbättringar av röstmeddelanden

WhatsApp kopierade möjligheten att välja ljudhastighet, samt möjligheten att välja en mer bekväm 1,5x , vilket gör att du kan återge snabbare ljud, men utan förlust av klarhet, vilket kan hända i 2x, och inget behov av att överföra ljud från WhatsApp till text. WhatsApp tillät dock inte denna vågform att kännas igen, men detta ändrades i den senaste betaversionen, där funktionen redan är aktiv.

indikator det vi hittar idag har en platt design och låter oss se vart ljudet tar vägen. En ny funktion konverterar denna platta stapel till små kolumner. I själva verket kan vi inte bara se högtalare i ljud efter att vi skickat den, men de visas också när vi spelar in ljud, vilket är det perfekta sättet att bekräfta att mobiltelefonen spelar in ljud korrekt, eller för att indikera att det är bäst om vi pratar för långt från mobilen eller om det finns är för mycket omgivningsljud (som vind).

Du kan förhandsgranska ljudet innan du skickar

Dessutom, när vi är klara med att spela in röstmeddelandet, har vi möjlighet att lyssna på det innan vi skickar det som en ny funktion. WhatsApp introducerade tillfälligt den här funktionen i beta, men i den senaste versionen de släppte drog de tillbaka den, troligen för att lägga till förbättringar och fixa buggar innan den stabilt inkluderade den på iOS och Android.

Telegram, å sin sida, lanserade gruppvideosamtal tidigare Deltagare 30 och möjligheten att dela skärmen med andra användare i fredags. Den här funktionen kom lite sent, men till slut erbjuder den imponerande kvalitet jämfört med andra plattformar, där om vi har en bra anslutning blir vi väldigt tydliga och högupplöst bild … Dessutom är det väldigt bekvämt eftersom det låter dig ringa mellan mobil, surfplatta och dator till skillnad från vad som händer med WhatsApp idag. Därför konkurrerar den mer med andra appar som Zoom eller Skype.

Relaterade artiklar

Back to top button