Warzone med 120 bilder per sekund på PS5 tack vare uppdatering av säsong 4 –

Förbättrad Warzone på PS5

Var nyfiken på att veta att PlayStation har tillfälliga exklusiver som tillåter användare att njuta av exklusiva Call of Duty-lägen som inte är tillgängliga på Xbox, Sony-konsolen har tagits bort från en av de mest definierande funktionerna i spelet. ny generation: högsta möjliga bildhastighet.

Xbox Series X fick en uppdatering för länge sedan för att njuta av denna bild-per-sekund-hastighet. Detta var en oväntad uppdatering och beskrev inte några ändringar som någonsin tillämpats, men användarna kunde tydligt se att spelet gick snabbare på kompatibla skärmar.

Tja, det ser ut som att rambegränsningen efter några månader också har utökats på PS5 eftersom Warzone Season 4-patchen äntligen inkluderade möjligheten Spela i 120 fps med PS5 om du har en bildskärm och en lämplig Smart TV (måste stödja detta läge) och använder rätt HDMI 2.1-kabel. Och poängen är att om du inte använder den här typen av kabel kommer du inte att kunna få den bandbredd du behöver för att uppnå så höga bildhastigheter i 4K-upplösning.

Säsong 4 är här

Warzone temporada 4

Det är bara på grund av detta tillägg som många PS5-användare omedelbart kommer att uppdatera sitt spel för att få denna förbättring, vilket gör att de inte bara får ett mer slående utseende med mjukare och mjukare rörelser, utan också får en lägre svarstid när de tar bilder . … mer exakt i det ögonblick som knappen trycks in.

För att få den här nya uppdateringen behöver du bara uppdatera spelet från ditt PlayStation-bibliotek och du har inga automatiska nedladdningar aktiva. En sammanfattning av de allmänna ändringarna som gjorts i uppdateringen är följande:

  • Lade till 120Hz-stöd för PS5.
  • Nedlagda spelare som lämnar spelet tillåter nu att deras dödsfall räknas och allt byte släpps. Detta inkluderar spelare som kopplas bort mitt i en kollision med en annan spelare.
  • Uppgiftsutveckling – teckenstorleken på uppgifter och deras beskrivningar har utökats.
  • Lade till 8 nya LGBTQIA +-flaggor till spelkartan.
    • Alla flaggor är gratis för alla. De kommer att finnas i kasernavdelningen.
    • Dessa 8 kort är tillgängliga tillsammans med de 6 pride-kort som redan finns tillgängliga, och lägger till totalt 14 flaggor som kommer att representera pridemånaden. Som en del av firandet har vi lagt till 8 nya flaggor till alla spelare! Mångfald och inkludering är viktigt och vi är glada över att utöka vår HBTQIA+-närvaro i Pride Month-spelet.

Relaterade artiklar

Back to top button