Walmart hjälper Microsoft att upptäcka TikTok: varför ska en stormarknad köpa ett socialt nätverk?

Tick ​​tack verkar ha blivit i USA som Holy Grail. Faktum är att efter införandet av förbudet önskat av Trumf vilket sedan visade sig vara en inköpsskatt från ett amerikanskt företag, det sociala nätverket som ägs av den kinesiska jätten ByteDance alla frestas av det, även jättar från en annan sektor, till exempel fysiska butiker som Walmart, som kommer att bli en partner till Microsoft i förvärvet.

Enligt experter kan TikTok bli Walmarts utställning

tiktok walmart partner microsoft förvärv usa 2

Efter den pressande förklaringen från CNBC i går, 27 augusti 2020, som såg Microsoft påskynda stängningen av affären, vilket utlöste en dominoeffekt som ledde till att nu ex VD Kevin Mayer, intresset för Walmart för att kunna ha en minoritetsandel i förvärvet av Tick ​​tack.

Så vad skulle detta partnerskap innebära? För Walmart det skulle vara en stor möjlighet att öka storleken på reklamavbrott av sin kedja sträckte sig över hela territoriet USA och inte bara. I själva verket med solo 3% av den totala andelen, familjen koloss Walton kunde klara det Tick ​​tack inte bara sin egen showcase utan också sin egen försäljningsplattform.

Anpassningen det skulle ge Walmart upp Tick ​​tack det kan föra kedjan närmare yngre och mer varierade kunder genom att flytta sina egna marknadsföringsbudget från Google, Facebook och Amazon till det kinesiska sociala nätverket, vilket genom att samla in användardata skulle göra det möjligt att optimera de produkter som erbjuds.

Kort sagt verkar det som Tick ​​tack det är ett slags land av fettiga lite “för alla, om en stormarknadskedja vill bli, om än på ett litet sätt, ägaren.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button