Vodafone Spanien kan redan ha avslöjat (nästan) allt om Huawei P20 Lite! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vodafone Spanien kan redan ha avslöjat (nästan) allt om Huawei P20 Lite! (Foto)

Om inga nyheter om Huawei-smarttelefonen har kommit från Barcelona, ​​​​fortfarande från Spanien, kan de dock oväntat läcka ut massor av detaljer P20 Lite, lillebror i den förstklassiga P20-serien. I synnerhet kommer läckan från ett flygblad som visar prislistan över smartphones som säljs av den spanska divisionen av Vodafone.

Huawei P20 Lite skulle därför kunna utrustas med en 5,84″ skärm i full HD + upplösning (i det nu klassiska förhållandet 18:9) och drivs av en octa core SoC klockad till upp till 2,36 GHz (troligen Kirin 659). Mängden Bagge bör vara av 4 GBmedan sinternt lagringsutrymme skulle vara av 64 GB. Den dubbla bakre kameran skulle skryta med en huvudsensor från 16 megapixlar och en sekundär från 2 megapixlar, medan den främre skulle vara 16 megapixlar. Alla drivs av en 3 000 mAh och animerad av Android 8.0 Oreo.

Om bilden av den bakre kroppen som tillskrivs honom också kunde vara från repertoaren – den verkar anonym och avgjort annorlunda än de tidigare läckta bilderna – kan mer indikativt vara listprisåtminstone för att få en uppfattning om det möjliga italienska priset: 369 €.

För att skingra alla tvivel kommer presentationsevenemanget för hela Huawei P20-familjen, som kommer att hållas den 27 mars nästa, att ta hand om det.

Relaterade artiklar

Back to top button