Vodafone Smart prime tillkännagav: kvalitetssmarttelefon till ett överkomligt pris för att driva 4G

Milano, 12 maj 2015 – 700 Vodafone-butiker blir hemmet för 4G, alltmer den idealiska platsen för dem som letar efter skräddarsydda lösningar för sin anslutning och för sin 4G-smarttelefon.

Huset för 4G
Högt specialiserad personal, konsult- och utbildningstjänster för alla kunder och ett erbjudande om produkter som gör att du kan leva 4G-upplevelsen: dessa är grundpelarna för förnyelsen av de över 700 Vodafone-butikerna som finns över hela landet. övergripande distributionsnät med över 7 000 försäljningsställen.

• Service: Kunderna kan nu dra nytta av innovativa tjänster, som till exempel den kostnadsfria Smartphone, om du måste leverera din telefon för reparation under några dagar, eller Red Box-tjänsten, för dem som behöver stöd för att skicka innehåll och kontakter på en nyinköpt smartphone. Utbildningskurser har också införts för kunder som för första gången närmar sig världen av 4G och smartphones, men också för expertanvändare som vill upptäcka alla hemligheterna med sin nya telefon. Tjänsterna finns för närvarande på utvalda försäljningsställen, med syftet att göra dem tillgängliga för alla Vodafone-butiker i hela landet.

• Utbildning och utbildning: personalen inne i butikerna är alltid uppdaterad på de senaste nyheterna och kan vägleda kunden i att välja den produkt som bäst passar hans behov. Detta tack vare ett avancerad utbildnings- och utbildningsprogram, som drar nytta av introduktionen av en ny e-learning-plattform.

“Casa del 4G” kommer att vara huvudpersonen i en TV-reklam som sänds på de viktigaste TV-sändarna under andra hälften av maj.

4G-upplevelsen är för alla, tack vare Vodafones nätverk
Butiker som blir allt mer välkomnande och fulla av tjänster för kunder och produkter som passar alla behov och användningssammanhang flankeras av ett ännu mer omfattande och effektivt 4G-nät.
Vodafone fortsätter att uppgradera sitt 4G-nät i Italien tack vare investeringar i vårplanen: från mars 2014 och på bara ett år har antalet kommuner som nås av den nya generationens nätverk ökat från 200 till över 4 200. Istället finns det mer än 300 kommuner som omfattas av 4G+, den nya 4G-gränsen som låter dig nå hastigheten 225 Mbps, lanserad av Vodafone Italia i november förra året.
Vodafone har det största 4G-nätverket i Europa, tack vare en direkt närvaro med eget nätverk i 12 länder. Vodafone har 4G-roamingavtal i 54 länder runt om i världen.

Relaterade artiklar

Back to top button