Vodafone Smart platinum: 4G+, aeronautiskt aluminium, 2K AMOLED och 2 dagars autonomi (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vodafone Smart platinum: 4G+, aeronautiskt aluminium, 2K AMOLED och 2 dagars autonomi (foton och videor)

VODAFONE PRESENTERAR SMART PLATINA

För de tio åren av Vodafone Devices kommer den första 4G+-smarttelefonen med ultratunn design i aluminium och glas och banbrytande teknologi

14 juni 2016 – Vodafone presenterar Vodafone Smart platinaden första 4G+-smarttelefonen med en ultratunn design i flygplansaluminium och glas, 2K AMOLED-skärm, 16MP bakre kamera och upp till två dagars batteritid.

Vodafone Smart platina föddes för att fira de första 10 åren av den första Vodafone-enheten: det var 2006 och med Vodafone 710 – en billig 3G-enhet med en clamshell-design – börjar Vodafone skapa enheter för att ge sina kunder tillgång till mobila enheter som kombinerar avant teknologi. -garde och design till överkomliga priser som kan utnyttja ett allt snabbare och pålitligare mobilnät på bästa sätt.

De har sedan dess sålts till världen utanför 85 miljoner Vodafone-enheter med ett produktsortiment som för närvarande inkluderar 3G- och 4G-smarttelefoner, surfplattor, datamobilitetsprodukter och bredbandsroutrar.

Vodafone har därför utnyttjat sina årtionden av erfarenhet för att skapa sin bästa smartphone någonsin. Efter Vodafone Smart prime (2016) kommer den andra smarttelefonen i den nya Vodafone Device-familjen: Vodafone Smart platinum, den första 4G + smartphone som använder det bästa nätverket i Italien upp till 225Mbps.

Ur designsynpunkt, Vodafone Smart platina det är en mycket elegant smartphone, med en ultratunn kropp – tjockleken är mindre än 7 millimeter – i flygplansaluminium och en diamantpolering på bakstycket. Fram och bak är försedda med ett glas med gorillaglasteknologi för större slagtålighet.

Vodafone Smart platinum är utrustad med fingeravtryckssensor på baksidan av enheten för snabb aktivering och extra säkerhet; 5,5 ”2K AMOLED-skärm och stereohögtalare med liggande läge för en högupplöst multimediaupplevelse; åttakärnig processor Stöds av 3GB RAM; 32 GB internminne (22 GB tillgängligt för användare) som kan utökas upp till 128 GB med ett micro SD-kort; 3000 mAh batteri upp till två dagars varaktighet e Quick Charge 3.0, som återställer halva smartphoneladdningen på bara 30 minuter; bakre kammaren från 16 megapixel HDR med superzoom och noll slutarfördröjning. Både den bakre och främre kameran har blixtar och aktiveras omedelbart även när displayen är avstängd, genom att trycka på knapparna för att justera volymen; 4G + aktiverat (LTE Cat 6).

Vodafone Smart platinum kan köpas från 20 juni i alla Vodafone Butiker och på vodafone.it på 429,99 euro. För konsumentkunder är den tillgänglig i laddningsbart läge för 10 euro var fjärde vecka för 30 förnyelser och ett initialt bidrag på 79,99 euro. För prenumerationskunder är det tillgängligt med RED Start för 5 euro var fjärde vecka för 30 förnyelser med ett initialt bidrag på 69,99 euro och RED Maxi med ett initialt bidrag på 69,99 euro. För företagskunder är det tillgängligt i marknadsföring med alla röstplaner för 8 euro var fjärde vecka för 30 förnyelser.

Relaterade artiklar

Back to top button