Vodafone och Friends of Maria De Filippi lanserar en tävling som ger bort Samsung Galaxy S9 (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vodafone och Friends of Maria De Filippi lanserar en tävling som ger bort Samsung Galaxy S9 (bild)

Samsung Galaxy S9 är en av de mest eftertraktade smartphones för tillfället, men vad skulle du vara villig att göra för att få en i present? En utmärkt möjlighet erbjuds av Vodafone e Maria de Filippieller snarare hans berömda tv-program Vänner. Faktum är att de tillsammans lanserade en konkurrens kallad Shake & Play, som endast kan anslutas med en smartphone. Och orsaken är redan förklarad i namnet.

Att delta i den omedelbara utvinningen av 10 Galaxy S9 per dag i själva verket behöver du bara gå till webbplatsen som är dedikerad till tävlingen, registrera dig genom att tillhandahålla dina personuppgifter, skanna QR-koden som finns där och börja spela, främst med hjälp av accelerometern av din enhet, efterfrågad av skakning att spelet kommer att bjuda in dig att uppträda.

Specifikt kallas spelet Testa Vodafone och kommer att fråga dig om vilka Amici-tävlande du skulle vilja se en kamp under sändningen. När valet är klart genom att skaka smarttelefonen, du kommer att veta omedelbart om du har vunnit en av de galaxy S9 som är att vinna.

Om inte kan du delta i det andra spelet, kallat Quiz Vännervilket ger dig en andra daglig chans och även i det fallet kommer du omedelbart att veta resultatet av eventuella vinster.

Tävlingen kommer att vara aktiv till 5 majmedan vinsterna kommer att lösas in senast 23:59 den 6 majange all data som behövs för att skicka den eftertraktade Galaxy S9 till ditt hem.

Relaterade artiklar

Back to top button