Vodafone erbjuder utvalda användare en Samsung Galaxy J3 (2016) för bara 79,99 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Vodafone erbjuder utvalda användare en Samsung Galaxy J3 (2016) för bara 79,99 €

Om du var en Vodafone-användare som letade efter en smartphone ekonomiskt men pålitligt, i dessa dagar kan den röda operatören boka dig en välkommen överraskning. Faktum är att vissa utvalda användare får en SMS som informerar dem om möjligheten att köpa en Samsung Galaxy J3 (2016) till ett avgjort fördelaktigt pris, jämfört med den fasta prislistan.

Endast till 18 februaride som får det ovan nämnda SMS:et kommer att kunna köpa Galaxy J3 (2016) till priset av 79,99 €istället för 159,99 €. Samsungs billigaste smartphone kanske inte är ett maktmonster, och den kommer inte heller att tillfredsställa fans av de bästa spelande och fotografi, men det förblir ett diskret alternativ för dem som inte har överdrivna behov eller vill närma sig smarttelefonernas värld för första gången – såväl som som en gaffeltruck genom strid.

Speciellt för kampanjpriset, långt under gränsen på 100 €, när det för närvarande är på Amazon är det inte mindre än 115 €. Om du är utvald av Vodafone och du vill dra nytta av kampanjen kan du köpa din smartphone från försäljningsställena Mediavärlden, Unieuro, Expert, Euronics Och Trony ansluter sig till initiativet – inklusive deras respektive onlinebutik – förutom webbplatserna för Komet Och bytecno.it.

Relaterade artiklar

Back to top button