Vkworld S9 är en klon av Galaxy S9 med en funktion som konkurrerar med toppen av Samsung-sortimentet!

Note: We hope you enjoy reading this article: Vkworld S9 är en klon av Galaxy S9 med en funktion som konkurrerar med toppen av Samsung-sortimentet!

Galaxy S9 har ännu inte tillkännages, men en klon av den är redan klar, och kommer säkerligen att bli en av många som kommer. Låt oss prata specifikt om Vkworld S9efterföljare till en modell av samma hus som heter S8, bara så att du inte tror att det bara är en slumpmässig homonymi.

Vkworld S9 ser faktiskt mycket ut som de hypotetiska renderingarna hittills av den framtida toppen av Samsung-sortimentet, men uppenbarligen är den gjord av en annan pasta, även om den har mer “karaktär” än du föreställer dig. Vi har faktiskt en skärm från 6 ” 2K på 18:9med SoC MediaTek Helio X30 Och 6 GB RAM, samt 128 GB internminne. Det finns även en på baksidan dubbel kamera, som vi också borde hitta på Galaxy S9 +, men inte på basmodellen; och samma sak gäller mängden RAM.

Än så länge verkar det inte alls dåligt, och det är det dessutom också något som Galaxy S9 aldrig kommer att ha: ett batteri från ben 5 000 mAh.

Dessutom pris blir ca 300 dollar, med tillgänglighet under våren 2018 (åtminstone i teorin, eftersom det än så länge verkar vara väldigt lite konkret), precis som S9. Börjar inte Samsung skaka? Absolut inte, men under tiden, markera Vkworld-sajten, man vet aldrig.

Relaterade artiklar

Back to top button