Vivo Y83 är den första smartphonen med Helio P22: adjö fingeravtrycksläsare, välkommen ansiktsupplåsning

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo Y83 är den första smartphonen med Helio P22: adjö fingeravtrycksläsare, välkommen ansiktsupplåsning

Bara tre dagar efter den officiella presentationen av MediaTek Helio P22 kommer den första smarttelefonen utrustad med SoC i fråga på marknaden. Vi pratar om Jag bor Y83en modell som förmodligen aldrig kommer att passera de asiatiska gränserna (förutom genom tredjepartsbutiker), men som har vissa egenheter att ta hänsyn till.

Faktum är att Vivos smartphone, förutom att vara utrustad med SoC Helio P22, offra fingeravtrycksläsaren med fokus på upplåsning genom ansiktsigenkänning, även med tanke på att Helio P22 har studerats för att gynna denna frisättningsmetod. Det är dock inte det första, och det kommer definitivt inte att bli det sista.

Om vi ​​lägger undan upplåsningsmetoderna kommer Vivo Y83 med en enorm 6,22″ skärm med HD+-upplösning (729 x 1 520) 19:9 med en flashig hack som går till hussensorer, främre kamera och öronkapsel. Utöver Helio P22 hittar vi 4 GB RAM, 64 GB internminne som kan utökas upp till 256 GB, icke-hybrid dubbel SIM (3 platser därför, två sim + microSD), 8 megapixel främre kamera och 13 bakre kamera med f / 2,2 , 3 260 mAh batteri.

Priset är runt 230 dollar.

Relaterade artiklar

Back to top button