Vivo Xplay7 ser så kraftfull ut att din bärbara dator kommer att gråta: 4K OLED, Snapdragon 845, 512 GB lagring och 10 GB RAM!

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo Xplay7 ser så kraftfull ut att din bärbara dator kommer att gråta: 4K OLED, Snapdragon 845, 512 GB lagring och 10 GB RAM!

Efter att ha häpnat med den första smarttelefonen med fingeravtrycksläsare under displayen förbereder Vivo sig för ytterligare ett ess, som är värt lika mycket som ett poker. Vivo Xplay7, efterföljaren till Xplay6 från 2016, kan i själva verket vara den mest kraftfulla Android-smarttelefon vi känner till för närvarande, och förmodligen även inom en snar framtid.

Låt oss prata om en skärm 4K OLED med ett skärm-till-kroppsförhållande på 92,9 %, det vill säga med nästan obefintliga kanter, och förmodligen en fingeravtrycksläsare integrerad i displayen; vi vet dock inte dess storlek. Inuti kunde det bara finnas en Qualcomm Snapdragon 845dock tillsammans med ben 10 GB RAM, och det är nästan värdelöst att upprepa att många bärbara datorer har mindre. Internminnet? 256 eller 512 GB: alltid laptop klass. Den bakre gör ingen besviken heller, med en Sony dubbelkamera med 4x optisk zoomav okänd upplösning.

Det säger sig självt att bilderna som stödjer det som just har rapporterats, som du hittar nedan, mycket väl kan vara falska eller i alla fall felaktiga.

Ändå anser vi dem inte vara omöjliga, och vi är ganska övertygade om att vi förr eller senare, under året, verkligen kommer att se något liknande.

Relaterade artiklar

Back to top button