Vivo X60 Pro 5G nattkamera –

Möjligheten att ta bilder på natten i högre kvalitet beror till stor del på en av de tekniker baserade på artificiell intelligens som blivit vanligast de senaste åren. Vi pratar om nattläge, även om vissa märken som vivo har integrerat ytterligare en extra funktion som kallas Extreme Night Vision 2.0 för din X60 Pro 5G. Således lyckas den kringgå nattläget för andra märken som OPPO, Samsung eller Xiaomi.

Varje varumärke integrerar det på olika sätt, vilket innebär att vi måste följa olika steg för att använda det. Med tiden såg vi hur det är nattläge har förbättrats så att den kan fungera under utmärkta förhållanden trots minimal belysning och långa exponeringstider. Allt för att vi ska kunna fotografera scenarier som tidigare var omöjliga med hjälp av en kamera på en mobil enhet.

Nattläge vivo X60 Pro

En av de telefoner som har utmärkt sig mest inom nattfotografering sedan presentationen är vivo X60 Pro 5G, en smartphone som precis som sin föregångare gör skillnaden mellan kamerorna hos sina konkurrenter som Huawei Mate 40 Pro, iPhone 12 Pro. Max, Galaxy S21 eller OPPO Find X3 Pro. Dessutom har mobilfotografering och video fått mycket större betydelse i denna realtidsterminal på grund av att dess fotosystem utvecklades i samarbete med ZEISS.

Vivo X60 Pro 5G

I den här terminalen hos företaget hittar vi den 48 megapixlar mestadels Sony IMX598-sensor som levererar oöverträffade detaljnivåer genom färgtolkning och skärpa. Vi har även ett ultravidvinkelobjektiv och ett objektiv designat för porträttläge, med en upplösning på 13 megapixlar.

Och tack vare de två sista sensorerna kommer vi att dra stor nytta av Live HDR Ultra Night Portrait, som gör att vi kan fotografera motljus samtidigt som motivet blir ljusare utan att överexponera bakgrunden. Dessutom kommer vi att ha Ultrabrett nattläge med vilket vi kan skapa verkliga mästerverk av vilket landskap som helst på natten med ett synfält på 120 grader.

Bästa mobiltelefonen för att ta bilder av månen

I kamerakonfiguration vivo X60 Pro 5G vi kommer att ha Supermoon-läge igen så att vi kan ta den bästa bilden av vår planets naturliga satellit när den är i en idealisk position i förhållande till jorden, som om vi hade en professionell kamera. Således kan vi inte bara njuta av att fotografera nattlandskap med ovanstående funktioner, utan i detta läge kan vi också ta bilder av månen.

modo superluna

Vi behöver bara öppna kameraappen, rulla ner i bottenmenyn till avsnittet Mer och välja Supermåneläge … En cirkel kommer då att dyka upp på skärmen på X60 Pro 5G, där vi måste hitta stjärnan och zooma in tills vi får den perfekta bilden, även om vi måste komma ihåg att det inte finns några moln framför den.

Kameraalgoritmen och artificiella intelligensverktygen som finns i mobiltelefonen kommer att sköta resten av arbetet för att kunna få det bästa fotot så fort du trycker på avtryckaren.

Mer kvalitet för din kamera

Går vidare till vivo X60 Pro 5G videoinspelning vi kan förstå att vi har en mobiltelefon som kommer att erbjuda oss den stabilitet som väldigt få mobila enheter kan ge oss, och allt tack vare att den kommer med Upphängning 2.0 … En anmärkningsvärd utveckling av stabilisatorn som redan har överraskat alla i sin första generation.

X60 Pro 5G Vivo Gimbal

Dessutom ställs vi inför stabilisator som inte har något med att göra nuvarande konkurrens, för om vi kombinerar OnePlus OIS och EIS-stabilisering kommer Xiaomi eller Samsung inte att kunna motstå denna autentiska länk i videon. Så vi har det här extra tillägget där du med denna terminal inte behöver någon stabilisator. Denna nästa generations 5-axliga videostabilisering är ihopkopplad med EIS.

Relaterade artiklar

Back to top button