Vivo X60 Pro 5G-kamera mot bakgrunden av de bästa mobiltelefonerna –

En av de telefoner som har stuckit ut mest sedan avtäckningen är vivo X60 Pro 5G En smartphone som precis som sin föregångare gör bättre kameror än sina konkurrenter, och det får oss att sätta den före andra mer kända märken. I jämförelse kommer vi att kunna ta reda på i detalj vad som är bäst i denna terminal och vilka rivaler som kan konkurrera med den.

I slutändan kan vi dra våra egna slutsatser och ta reda på vilket som är bättre att välja den populära vivo X60 Pro 5G eller, omvänt, en av dess konkurrenter som OnePlus 9, Xiaomi I 11, OPPO Find X3 Neo eller Galaxy S21 som möter det också med stora egenskaper. Eftersom mobilfotografering och video har blivit mycket populär kommer vi att fokusera på denna aspekt, där ingen mobiltelefon kan vara den andra lik av många anledningar.

Förändringar och skillnader i fotografi

För att maximera potentialen inom fotografi, vivo X60 Pro 5G går samman med ZEISS , ett prestigefyllt kameramärke som tar ett kvantkliv inom mobilfotografering, vilket ytterligare höjer värdet på objektivet som det kombinerar. den här modellen. Dess 48 Mpx Sony IMX598-sensor levererar en oöverträffad detaljnivå genom färgtolkning, skärpa och fördelarna med samarbete vi tidigare mekaniserade som konkurrenterna har lite gemensamt. Å andra sidan har OnePlus och OPPO med sina respektive modeller sensorer med liknande upplösning, men utan så tillfredsställande resultat.

vivo x60 pro

I kombination med artificiell intelligens och det fantastiska HDR-spelet som erbjuds av tekniken implementerad i kombination med ZEISS, lyckas den överträffa Xiaomi Mi 11 i flera situationer trots att den har 108 Mpx-läge eller de enastående S21-resultaten trots 12 MP huvudkamera … Alla är inte siffror, och ändå är de relevanta, eftersom han visade live vad han kan göra med en bra design av sina kameror.

Men det slutar inte där, eftersom mångsidigheten hos vivo X60 Pro 5G:s kamera fortsätter i händerna på en 120-graders vidvinkel på 13 Mpx som fungerar som ett makroobjektiv för att dra full nytta av ögonblicket. Det har också 13 Mpx-objektiv designat för porträttläge med vilken du kan få den bästa inramningen för professionell fotografering med din vivo mobiltelefon utan att behöva bära en kamera eftersom allt redan finns i vår ficka. OnePlus 9, Mi 11 eller OPPO Find X3 Neo har ingen sensor dedikerad till porträttläge, och därför professionell implementering av porträttläge, att välja smart läge, vilket kan leda till fel i många situationer.

Vivo X60 Pro 5G är oöverträffad i video

När vi byter till videoläget vivo X60 Pro 5G förstår vi att vi inte står inför en annan mobiltelefon, utan vad som ligger framför oss mobil med Gimbal 2.0 , som representerar utvecklingen av stabilisatorn, som redan har överraskat i sin första generation och nu lyckas lämna oss med öppen mun igen. En kardan som inte har något att göra med konkurrenterna, som inte ens kombinerar den bästa stabiliseringen av OIS och EIS, OnePlus, Xiaomi eller Samsung kan motstå detta sanna riktmärke inom video, vilket ger maximal stabilisering på en smartphone.

Vivo x60 pro installation

Vi tillägger att du inte behöver en stabilisator pga manuellt med vivo X60 Pro 5G du kan spela in de mest vågade handlingar med hisnande resultat. Oavsett om du vill spela in fotbollsmatcher, förstapersonslopp eller till och med dagliga aktiviteter som att spela in bebisar i huset som springer utomhus, har denna smartphone ingen konkurrens. Detta uppnås tack vare en extra stabiliseringsaxel, som inte finns i någon annan smartphone, vilket ZEISS också har mycket att säga, vilket gör rörelserna, videorna och den slutliga bilden till sin smak.

Som vanligtvis är fallet i andra fall kan vi tycka att videon är bäst under dagen, men när natten faller uppstår problem som ändå förvånar oss igen, då denna vivo X60 Pro 5G-smarttelefon integrerar ytterligare ett tillägg. som Extreme Night Vision 2.0 med vilken han går till nattläge OPPO, Samsung eller Xiaomi som också förlitar sig på linser för att fånga stora mängder ljus. Det bästa av allt är att vivo mobile tar hand om allt, du behöver bara aktivera AI-nattläget och låta dig ryckas med.

Andra höjdpunkter

Bortsett från kameror är alla dessa modeller några av de mest kompletta vi kan hitta, utan NFC eller 5G hoppar över i någon av dem för topphastighetsnavigering och höghöjdsprocessorer som ger bra resultat i alla situationer, inklusive spel där artificiell intelligens de sträva efter att förbättra resultaten. De använder också Amoled-skärmar, även om inte alla, som vivo X60 Pro 5G, har uppdateringsfrekvens 120 Hz + samplingsfrekvens 240 Hz för att få ut det mesta av din smartphone i spel och vardag. vivo har också lagt till SGS-certifiering för att ge bildkvalitet och ögonvård tillsammans med HDR 10+ och Hi-Res-ljud.

vivo x60 pro pantalla kamera

För att använda en smartphone behöver vi inte bara kameror och alla verktyg som ger komfort, utan också ett bra batteri, där jag bor har den 4 200 mAh tillsammans med 33 W snabbladdning vilket gör att vi kan ladda vår mobiltelefon helt på mindre än en timme till kommer vi aldrig att stå utan fotografier eller spela in ett underbart ögonblick med vår mobiltelefon med inbyggd stabilisator.

Relaterade artiklar

Back to top button