Vivo X20 Plus UD, den första smarttelefonen med en fingeravtrycksläsare under skärmen, förväntas komma den 25 januari

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo X20 Plus UD, den första smarttelefonen med en fingeravtrycksläsare under skärmen, förväntas komma den 25 januari

Tillkännagav på CES i Las Vegas för några dagar sedan, Vivo X20 Plus UD den borde vara tillgänglig snart, åtminstone i Kina. Det exakta namnet på smarttelefonen hade ännu inte kommunicerats, men vi hade redan berättat att det såg ut som en modifierad version av Vivo X20 Plus, och så är det. Suffixet “UD” står tydligt för “Under Display“, med hänvisning just till fingeravtrycksläsaren under displayen, ett rekord som Vivo hade jagat under en tid, och som äntligen uppnådde innan tävlingen.

De prisännu inte officiellt bekräftat, skulle vara 3 698 yuan, cirka 470 €, en ganska hög siffra för den kinesiska marknaden. Vi förväntar oss dock att Vivo tar med X20 Plus UD till Mobile World Congress Barcelona, ​​​​i slutet av februari, och då kommer vi förmodligen att veta mer om en hypotetisk internationell lansering (vi förväntar oss inte Italien, men ju närmare det kommer, desto bättre kommer det att bli). Vi är också väldigt nyfikna på att beröra upplevelsen av att använda den här typen av sensorer, som sannolikt inte är direkt lika, vad gäller minst fartmed traditionella fingeravtrycksläsare.

Tekniskt sett borde Vivo X20 Plus UD vara väldigt lik modellen den är inspirerad av, med en 6,43” full HD +-skärm i 18:9, Snapdragon 660-processor, 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. På baksidan har vi en dubbel bakkamera, medan batteriet kunde utökas och skjutas nära 4 000 mAh. Vi hoppas dock att Vivo ska kunna ge oss mer detaljer inom kort, och framför allt i ett direkt test.

Uppdatering 19/01/2018 kl 10:50

Vi har uppdaterat titeln på artikeln för att återspegla det faktiska lanseringsdatumet för smartphones i Kina, vilket förväntas vara på 25 januariprissatt till 3 998 yuan, cirka 510 €en ganska viktig siffra för den kinesiska marknaden.

Liten bonus, vi lämnar några bilder på Vivo X20 Plus UD hämtade från certifieringen hos TENAA, som också bekräftade alla specifikationer ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button