Vivo: TENAA-certifiering avslöjar förekomsten av en variant med MediaTek Helio P60 av X21 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo: TENAA-certifiering avslöjar förekomsten av en variant med MediaTek Helio P60 av X21 (foto)

jag bor det är en av de mest kända och utbredda tillverkarna på den kinesiska marknaden, men tidigare hade dess resonans aldrig passerat fosterlandets gränser. Musiken har ändrat annons början av 2018med lanseringen av den första smartphone-annonsen någonsin integrera fingeravtrycksläsaren i displayen. Företaget gillade det då och presenterade även X21 UD, som nyligen också landade i Singapore. Och nu, tack vare certifieringen TENAAvi är också medvetna om förekomsten av en MediaTek variant.

Hans namn är Jag bor X21i och design och specifikationer är helt lik den modell som redan har lanserats på marknaden, eller snarare, den smidiga X21-versionen, som flyttar fingeravtrycksläsare i den mest kanoniska (och ekonomiska) positionen bak-. Vi kommer därför att stå inför en display från 6,28″ inom teknik AMOLED med upplösning 1 080 x 2 280 pixlardet vill säga 19:9 med hack ingår. Mängden Bagge kommer att vara lika med 6 GBmedan för internminne de kommer att vara 64 GB.

Det oundvikliga dubbel kamera bak (12 + 5 megapixlar), medan batteriet kommer från 3 200 mAhför att driva ett system baserat på Android 8.1 Oreo.

Den stora skillnaden kommer därför att ligga i SoC används i denna variant, dvs den nya Helio P60 av MediaTek, a åttakärniga med 4 Cortex-A73 kärnor och lika många Cortex-A53gjord med byggprocessen a 12 nm. Grafiken anförtros istället Mali-G72 GPU. Det är ännu inte klart när Vivo X21i kommer att presenteras officiellt, men dess marknadslansering kan bli det nära föreståendenästan säkert till ett pris mer innehåll jämfört med X21 och X21 UD.

Relaterade artiklar

Back to top button