Vivo S7: presenterade bilder och specifikationer för kamerorna

Som redan sett tidigare är Vivo S-serien den som varumärket ägnar åt bästa prestanda när det gäller den främre kameran. Och det nya Jag bor S7 det verkar som om det inte kommer att överträffas alls. Själv S6 hade en 32 MP selfie-kamera, dess efterträdare kunde anlända, enligt de senaste läckorna, med en dubbel främre sensor respektabelt och det finns också de första rykten om specifikationer och den pris.

: efter de officiella återgivningarna hjälper de tekniska specifikationerna oss att beskriva funktionerna i Vivo S7 med säkerhet. Vi pratar om det i kapitlet ”“.

Vivo S7: de första läckorna föreslår en dubbel selfie-kamera, specifikationer och ett mellanklasspris

Design och funktioner

för att berika rykten om Jag bor S7 den kinesiska sångaren tar hand om det LISA, mycket känd i det asiatiska landet. Talentmentorn faktiskt på Instagram och på sina andra sociala nätverk postade han ett av sina egna PR-foto där han poserar med en smartphone märkesvaror jag bor, riktigt väldigt smal och med flera kameror i blockstil X50, som alla får dig att tänka på nästa kameratelefon S7. Visas också vad som kommer att bli Färg högst upp, en skimrande blå.

vivo s7-kameraspecifikationer prisutgivningsläcka 8

: Samma läckare som avslöjade de första specifikationer av smarttelefonen har publicerat nya Bilder som avslöjar design från Jag bor S7, som bekräftar den som den kinesiska sångaren publicerat LISA för några dagar sedan.

: de officiella återgivningarna av Vivo S7 visar oss utseendet närmare, liksom likheterna med Vivo X50 Pro. Hybridzoom det ser väldigt lika ut, med en stor huvudsensor och ytterligare två platser precis nedanför.

vivo s7

Du kan också uppskatta den speciella färgen på bakstycket, med en lateral lutning som sträcker sig från blå till orange till lila. Dessutom med tanke på den mycket låga tjockleken, lika med 7,39 mmär avsaknaden av 3,5 mm mini-jackingång synlig.

När vi går framåt är Vivo S7-teasers inte särskilt tydliga, men det verkar som om det borde vara värd för ett stort hack med 44 MP selfie-kamera inuti.

vivo s7

: som varje ny Vivo-release multipliceras reklambilderna som avslöjar Vivo S7 i förväg. Smarttelefonen har dykt upp igen, den här gången på vad som ser ut som en PR-sida i företagets senaste utgåvor. Mellan toppen av intervallet och nybörjarnivån ser vi också det nya kapitlet i S-serien, med alla färger som kommer att finnas till salu. Förutom den färgstarka som redan ses vid flera tillfällen, ser vi också de svartvita versionerna.

vivo s7

Tekniska specifikationer

vivo s7 kamera specifikationer prisläckage

För att få tillbaka de första tipsen om specifikationer, kamera och pris på Jag bor S7 är den välkända Weibo-läckaren Verkligen Asen jun, som skriver, enligt sina källor, att SoC det kommer att vara Snapdragon 765G. För vilken oro visa istället bör det vara detsamma som OPPO Reno 4 (sa någon BBK?), så en lösning 6,4 ″ Full HD + AMOLED.

vivo s7 kamera specifikationer prisläckage 2

S7 då börjar det bli intressant när vi tänker att det bara kommer att väga 170 gram, vilket gör det till 5G lättaste på marknaden. När det gäller batteri, det finns inte mycket att säga än, förutom att det kan stödja en 33W snabb laddning.

Kamera

vivo s7 kamera specifikationer pris släpp läckage 7

Kärnfunktionen kommer dock uppenbarligen att vara kamerafacket. Från och med fokus för S-intervall, den selfie-kamera det blir dubbelt och kommer att ha en huvudsensor från 44 MP Samsung GH1, som har bekräftats av en ny reklambräda och som kommer att sättas in i en drop-notch tillsammans med vidvinkelobjektivet från 8 MP Hynix Hi846. När det gäller backkamera, det blir en trippel lösning från 64 + 13 + 8 MP varav huvudsensorn kommer att vara en Samsung GW1, sensorn vid vinkel samma som den främre Hynix och en Samsung speciellt utformad för porträttläge, alla klämda i en lösning definierad “”.

: PR-affischen som läckt ut online beskriver den fotografiska sektorn i Vivo S7 mer officiellt. 64 MP och 44 MP sensorer för bak och fram bekräftas.

vivo s7

Vivo S7 – Förmodat pris och tillgänglighet Uppdatering 27/07

vivo s7-kameraspecifikationer, prisutgivningsläcka 6

Läckaren är alltid obalanserad när det gäller källornas indikationer pris och minnesavbrott. Faktiskt, Vivo S7 8/128 GB kunde ha en pris 2998 yuan (372 €), medan den med lagring från 256 GB kostnaden förväntas stiga till 3298 yuan, vilket översätter till 409 €. Dessa rykten påminner mycket om de som alltid presenteras av samma läckare om Jag bor S6 Pro, som emellertid inte har talats om längre. Självklart måste allt tas med ett saltkorn, särskilt när det gäller pris, men det är ett tydligt tecken på att kvaliteten för jag bor är kritisk.

jag bor kommunicerat under de senaste timmarna Weibo där utgångsdatum tjänsteman för det nya mellanklassen S7, släpper också en officiell videotrailer som visar 3 augusti 2020 som inlämningsdatum. Inga nyheter för pris.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button