Vivo NEX tänder ryktena: här är videor, foton, riktmärken och kinesiska priser (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo NEX tänder ryktena: här är videor, foton, riktmärken och kinesiska priser (foton och videor)

Den mycket efterlängtade Jag bor NEX det kommer att presenteras officiellt för världen först i morgon den 12 juni, men ryktena på nätet har redan visat allt som fanns att visa. De nya video- Och bilder som dykt upp under de senaste timmarna ger ytterligare bekräftelser angående de grundläggande aspekterna av denna modell och ger oss också en liten ledtråd om dess kraft.

Vivo-märket smartphone visas i en kort video, där det är möjligt att uppskatta gränslös design fram – utan skåra – och den dubbelkamera baksidan placerad vertikalt. Förekomsten av fingeravtrycksläsaren på baksidan får oss att gissa att det är varianten med Snapdragon 710som bara ska kallas NEXmedan den med Snapdragon 845 det skulle kunna kallas NES S och den bör ha fingeravtrycksläsaren under displayen.

Samma element som nyss nämnts finns också i riktiga bilder som du hittar nedan i galleriet, som också visar en detalj systemgränssnitt med små streck istället för navigeringsknapparna på navigeringsfältet.

Riktmärket dök upp på Geekbenchåterigen relaterad till varianten med Snapdragon 710. För att ta reda på att poängen är 1,833 poäng för enkärnig test e 5 805 poäng för den flerkärniga.

Senaste nytt angående Kinesiska listpriserläckt i en outgiven rendering: Snap 710-versionen borde kosta 3 798 Yuan (ca € 503), medan den med Snap 845 skulle komma till 4 498 Yuan (cirka 596 €). Det kommer förmodligen även finnas andra varianter med olika minnesstorlekar tillgängliga på marknaden, men för att få reda på det får vi vänta några timmar till.

Relaterade artiklar

Back to top button