Vivo NEX och NEX S har redan dykt upp på den officiella webbplatsen: här är alla specifikationer och bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo NEX och NEX S har redan dykt upp på den officiella webbplatsen: här är alla specifikationer och bilder (foton)

Den nya och mycket efterlängtade Vivo NEX bör presenteras först nästa 12 juni, men det kinesiska företaget har redan släppt ut lite information för mycket på sin officiella hemsida, där alla tekniska funktioner och den bilder av enheten, som kommer i två varianter som är ganska olika varandra.

Även om sidorna för de två produkterna redan har tagits bort, räckte den tid som spenderades online för att extrahera allt du behöver veta från dem Jag bor NEX Och NEX S. Båda modellerna kommer att ha en enorm display från 6,59 tum vid upplösning FHD + (1 080 x 2 316 pixlar), helt kantlöst på tre sidor och utan skåra. Den enda lilla kanten kommer att vara på botten, med en lösning som påminner mycket om Xiaomi Mi MIX, därav förhållandet skärm mot kropp det bör vara långt över 90 %. De totala måtten på de två modellerna är 162 x 77 x 7,98 mm och på båda modellerna finns ett anpassat gränssnitt FunTouch OSbaserad på Android 8.1 Oreo.

Andra vanliga funktioner inkluderar batteriet från 4 000 mAhstöd till Bluetooth 5.0 men framför allt kamerafacket, som ser en på baksidan dual-cam 12 + 5 MP och inget på framsidan. Den främre kameran finns faktiskt inte på framsidan, men antar en lösning dyka upp redan sett på Vivo APEX: den lilla optiska modulen kommer från överkant vid behov, när kameraappen startas i selfie-läge.

När det gäller skillnaderna har dock de två varianterna av NEX mycket distinkt hårdvara. På standardvarianten finns en SoC Qualcomm Snapdragon 710 med 6 GB av RAM e 128 GB internt minne, medan det på NEX S finns det mest kraftfulla Snapdragon 845 med 8 GB av RAM e 128 GB internminne. Dessutom finns det på den senare varianten även läsaren för fingeravtryck under displayenplacerad mer traditionellt på baksidan än den vanliga versionen.

Kort sagt, att alltid ta med all information som rapporteras med försiktighet, fortfarande inte formaliserad av tillverkaren, dessa två nya Vivo NEX-modeller verkar mycket intressanta.

För nu rapporterar den officiella webbplatsen ett pris på 9.999 Yuan (ca 1 326 €) för båda, förmodligen bara som vägledande siffra innan de avslöjar de faktiska priserna på de två produkterna.

Som sagt i början återstår bara att vänta på nästa 12 juni för den officiella presentationen av Vivo NEX, även om frågan vi ställer oss vid denna tidpunkt är: vad hände med den Jag bor APEX?

Relaterade artiklar

Back to top button