Vivo NEX: infällbar kamera och fingeravtrycksläsare under displayen avskalad vid första rivningen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo NEX: infällbar kamera och fingeravtrycksläsare under displayen avskalad vid första rivningen (foto)

Den här gången gick inte äran att först ta isär den nya Vivo NEX jag fixar detmen till konkurrenterna MyFixGuide. Och detta är inte en liten ära, med tanke på att vi står framför en av smartphones mer säreget och innovativt de senaste åren, med många tekniska enheter som aldrig tidigare setts tillsammans på en mobil enhet.

Ett utmärkt tillfälle att ta en närmare titt på de detaljer som gjorde Vivo NEX unik, nämligen infällbar främre kamera och den fingeravtrycksläsare integrerad i displayenDessutom vibrationssystem (liknande benledning av ljud) som ersättning för den klassiska öronkapseln, som visar sig vara helt annorlunda än den som sågs på den första Xiaomi Mi MIX, trots att principen som den bygger på är densamma.

Fingeravtrycksläsaren skiljer sig också från den som syns på Vivo X21, ett tecken på att tekniken finns där fortskrider och genomgår nu en förfining som kommer att göra den redo att användas på ett ökande antal enheter.

Den främre kameran är dock den mest märkbara visuellt, med modulen som gör det möjligt dyka upp och försvinnasom drivs av en liten elmotor.

Det säger sig självt att dessa fortfarande inte är särskilt utbredda lösningar och därför Väldigt dyrsom ger nästan gör-det-själv-reparation är opraktisk, även för att enheten för närvarande endast säljs i Kina och reservdelar fortfarande är otillgängliga. Samma glasbaksida gör hela reparationsprocessen ännu mer komplicerad, så vi står inför ett magnifikt koncentrat av teknik som kommer att gå bevakad som en juvel, om du inte vill oroa dig för att fixa det. I galleriet hittar du några bilder av riva nermedan du på den här länken kan se hela processen och detaljerade bilder.

Relaterade artiklar

Back to top button