Vivo NEX har inga fler hemligheter: 6,59 tum i helskärm utan hack, i två varianter (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo NEX har inga fler hemligheter: 6,59 tum i helskärm utan hack, i två varianter (foto)

Jag bor NEX det blir mer och mer intressant för varje nytt rykte. Idag har vi faktiskt den praktiskt taget fullständiga bilden av dess specifikationer och nya bilder, som målar en smartphone nästan gränslöst och även utan det ökända hacket.

Detta är en “gigantisk” 6,59 tum i upplösning 1 080 x 2 316 pixlarsom drivs av en generös 4 000 mAh med snabbladdning. På baksidan hittar vi två kameror, från 12 och 5 megapixlar, medan den främre (som vi påminner om att vara avtagbar via en motoriserad mekanism) är 8 megapixel. Ah, och naturligtvis fingeravtrycksläsaren finns under skärmen.

Skillnaderna kommer med processorn: Snapdragon 845 med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymmeeller Snapdragon 710 med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Det är inga små skillnader, så pass att vi även tänker på ett namnbyte kopplat till de två modellerna, som tydligt pekar mot olika marknadssegment.

Dagens källa verkar mycket säker på sitt faktum och är vanligtvis tillförlitlig, men det finns fortfarande inget officiellt, även om lanseringen, att döma av frekvensen av nyheter om den, skulle vara nära nu.

Relaterade artiklar

Back to top button