Vivo Nex: hålet i den nedre delen kommer att vara för den främre kameran (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo Nex: hålet i den nedre delen kommer att vara för den främre kameran (foto)

Även om Vivo Apex ännu inte har upptäckts talas det redan om brodern Jag bor Nex. Detta ser väldigt likt den modell vi redan känner till, men med några betydande skillnader som kan göra många användare nöjda (har någon nämnt ljuduttag?).

En av de viktigaste “tvivelna” med denna smartphone gällde Fram kamera: Vi vet att Apex kommer att ha en popup-kamera (som bara dyker upp när det behövs) för att ge en nästan kantlös skärm. Men Nex?

I en tidigare artikel visade vi dig framsidan av smartphonen, där det fanns en hål “konstigt” nere till höger. Idag, tack vare Slashleaks, vet vi vad det här hålet kommer att bli tillägnad den främre kameranlite som det som hände med Mi MIX.

Egentligen den specifika källan som det är “en variant av Vivo NEX“, medan det kommer att finnas en annan med ett “avancerat popup-system”. Ärligt talat verkar det vara en ganska markant skillnad mellan två enheter att kalla det en “variant”, men vi får se hur denna produkt utvecklas under veckorna som följer.

Relaterade artiklar

Back to top button