Vivo NEX dyker upp på video tillsammans med en enhörning som får folk att dansa (ja, verkligen) (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo NEX dyker upp på video tillsammans med en enhörning som får folk att dansa (ja, verkligen) (video)

De senaste veckorna har de dykt upp många rykten relaterad till den nya och mystiska Vivo NEX, en modell som mycket liknar den redan sett Vivo Apex, men den som avslöjas idag överträffar verkligen dem alla, ur alla synvinklar.

I en ny video som dykt upp på nätet under de senaste timmarna kan vi observera en man med masken av en enhörning som stoppar förbipasserande på gatorna i en stad i USA och ber dem göra detaljer baletter använder bara gester och ansiktsuttryck, med ursäkten att det är en mycket populär trend i Kina nuförtiden.

Vid det här laget kanske du undrar: “vad har den nya Vivo-smarttelefonen med allt detta att göra?” Och det är här det roliga kommer. Enheten som används för att visa och spela in videor för människor verkar vara den nya NEXsom både främre popup-kamerasom sticker ut från överkanten, är det helt kantlös skärm och utan hack.

Två mycket specifika ledtrådar, som stödjer misstankarna och ger oss ännu en bekräftelse på denna modell. Enligt några bilder som släppts under de föregående veckorna, på NEX kan det också finnas en främre kamera placerad på nederkantmen det är möjligt att det är en annan variant, inte den som syns i videon.

För resten ingen Teknisk information ytterligare avslöjades, liksom modellnamnet som användes i videon bekräftades inte. Det viktiga är att den nya Vivo-märkta smartphonen existerar och verkligen fungerar, så dess ankomst planerad till den 12 juni borde vara längre bekräftad.

Om du vill uppskatta linjerna i den möjliga Vivo NEX och inte förakta enhörningsmannens och hans vänners dans, hitta video- åtalad på denna adress.

Uppdatering 2018-06-06 kl 14:50

Vi har uppdaterat artikelinnehållet med den senaste informationen. För mer information kan du läsa den här artikeln.

Vi tackar Matteo för rapporteringen

Relaterade artiklar

Back to top button