Vivo Nex är fortfarande huvudpersonen i ryktena med en säkerhet: den har ljuduttaget (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vivo Nex är fortfarande huvudpersonen i ryktena med en säkerhet: den har ljuduttaget (foto)

Jag bor Nex det kom från ingenstans först igår, men det verkar redan vilja vara huvudpersonen i medias uppmärksamhet. Den nya påstådda modellen av det kinesiska företaget dök upp i några riktiga bilder, som återigen bekräftar den stora likheten med den mer välkända Vivo Apex.

Bilderna i galleriet visar enheten i händerna på en användare, som använder den med hörlurar anslutna. Denna detalj tas inte på något sätt för given och visar att ljuduttag 3,5 mm finns det, utom rimligt tvivel, och är på överkant smartphone.

Även om man på framsidan tydligt ser det breda kantlös displaymed minsta antydan till ram i nederkant går det tyvärr inte att skymta någon Fram kamera sett på bilderna som bifogats de tidigare ryktena, finns det fortfarande många tvivel om denna nya enhets karaktär.

Som redan sa igår, vi behöver bara vänta på den officiella presentationen av Vivo nästa 12 juni för att ta reda på mer och förstå om Jag bor Nex är en annan enhet än Jag bor Apexeller i alla fall om det finns någon koppling mellan de två.

Relaterade artiklar

Back to top button