Vivo kommer att presentera sin första hopfällbara smartphone den 11 april

Varje dag satsar fler tillverkare på vikbara smartphones, även om det för tillfället är Samsung som leder denna marknad med flera modeller till försäljning.

Men från och med nästa månad kommer en ny tillverkare att lansera vad som skulle vara dess första hopfällbara smartphone. Jag menar företaget leva som förbereder sig för att presentera oss för den här enheten som skulle kallas Vivo X Fold.

Det har varit samma företag som har avslöjat att dagen 11 april I år kommer hans nya hopfällbara smartphone att presenteras, och han har visat det genom att publicera den här videon som du kommer att se nedan:

Från det lilla som kan ses i videon kommer Vivo X Fold att ha en design som är identisk med den för nuvarande Samsung Galaxy Z Fold 3, även om vissa trodde att den skulle baseras på designen av Huawei Mate X som fälls ut, för att komma ut lite av det traditionella.

Men det verkar som att företaget inte bara kommer att lansera sin första hopfällbara, det skulle också passa på att presentera oss för Vivo X Note som sägs ha en enorm skärm och batteri.

För närvarande kan vi bara vänta till måndagen den 11 april 2022 för att få veta om nyheten att Vivo förbereder för oss.

Med information från GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button