vivo Dokument officiell: här är dokumentredigeraren med AI-stöd

vivo dokumentredigerare

Om ögonen hos de många passionerade användarna av kinesisk teknik idag riktades mot det nya X60 Pro +, tyst har en ny live-programvara med mycket intressanta egenskaper anlänt. I själva verket lanserades den vivo-dokument, Den nya dokumentredigerare av märket med smart delning genom TILL.

vivo-dokument: dokumentredigeraren gör det lättare att redigera och dela filer även på Windows och MacOS

vivo-dokument

Så hur är den här redaktören strukturerad? vivo-dokument är en mycket välstrukturerad och smart programvara: den stöder faktiskt bildigenkänning för omvandling ochredigering av dokument i brunn 42 filformat. Faktum är att du kan redigera filer Ord, Excel, PowerPoint, PDF Och textdokument och dela dem i en app. Bland annat finns det full kompatibilitet a Windows Och Mac OS.

Dessutom är det möjligt att överföra filer genom att skanna en kod som gör allt mycket snabbare. Dessutom, vivo-dokument är kompatibel med systemet för trådlös utskrift med 24 skrivarmärken och högre 4000 modeller.

Tyvärr är detta bekvämt redaktör från jag bor tyvärr förflyttas det till Kina ensam, men drömmen kostar ingenting, med tanke på att varumärket nu är inne Europa och i Italien och till vilken en programvaruimplementering skulle räcka för att föra den även till de modeller som finns på vår marknad.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button