Vivaldi 3.6 låter dig surfa med två olika nivåer av flikar –

Vivaldi är en Chromium-baserad webbläsare utvecklad av den tidigare chefen för Opera. Denna nya webbläsare vill positionera sig som ett lätt, privat och innovativt alternativ till de tre mest använda webbläsarna. Och förresten att likna klassisk Opera så mycket som möjligt för att återvinna förtroendet från gamla användare.

Denna webbläsare vill ha revolutionera vårt sätt att arbeta på Internet dagligen. Och för det, förutom att erbjuda många verktyg (som dess nyligen introducerade e-post- och kalenderklienter), försöker den också revolutionera de klassiska funktionerna i vanliga webbläsare. Och för närvarande är målet på flikar, som med den nya 3.6-versionen av den här webbläsaren kommer att förändra ditt sätt att surfa.

Vi kan ladda ner den nya versionen av Vivaldi 3.6 från webbplatsen.

Flikar inom flikar: vad är nytt från Vivaldi

Vi pratade redan om den här nya webbläsarfunktionen i slutet av 2020 när den introducerades i en utvecklingsversion. Den här nya funktionen är inspirerad av de nya flikgrupperna i Chrome, men istället för att alla grupperas under en färg visas vad de gör i andra flikfältet , under den huvudsakliga.

I det översta fältet i webbläsaren kan vi se huvudflikarna på varje webbplats vi besöker. Och i den nedre rutan kommer vi att ha varje öppen kapslad flik. Om vi ​​är den typen av person som vanligtvis har dussintals flikar öppna, kommer den här nya funktionen att hjälpa oss att navigera genom dem på ett mer ordnat och organiserat sätt.

Helt valfri funktion

Den nya Vivaldi 3.6 tillhandahåller denna nya funktion som standard för alla användare. Men vad händer om du inte gillar det här nya sättet att surfa? Inga problem. Vivaldi tänkte på detta också och så den här andra flikraden helt valfritt … I Vivaldis inställningar, under fliksektionen, kommer vi att kunna välja beteendet för denna nya funktion.

Vivaldi låter oss välja vilken typ av flikuppsättning vi vill använda. Till exempel kan vi aktivera ” två nivåer “För att visa två flikfält,” kompakt ”, Som placerar flikarna i små underflikar ovanpå huvudet (men i en remsa) eller stänger av fransöverlägget.

Dubbla flikfältet när det visas ändrar spelets regler. Tillsammans med vertikala Edge-flikar och Chrome-flikgrupper förändras sättet du navigerar på. Nu är det bara att vänta och se om andra webbläsare bestämmer sig för att aktivera detta nya sätt att surfa också, eller fortsätta experimentera tills de hittar nästa revolution.