Visual Studio Code kommer att använda artificiell intelligens för att generera kod –

GitHub är inte bara en plattform där du kan skapa alla typer av projekt med öppen källkod, utan också en enorm kodkälla tillgänglig för alla intresserade användare. Att dra nytta av denna källa, OpenAI och Microsoft har arbetat tillsammans på ett självkodningsprojekt: GitHub Copilot. Efter mycket lärande och träning är AI äntligen redo att användas av användare av Microsoft IDE, Visual Studio Code i deras projekt.

Så här är GitHub Copilot, en artificiell intelligens som kan programmera

Utvecklingsmiljöer hade redan några smarta funktioner som syntaxmarkering eller någon autoslutförandefunktion. Men det finns inget mer komplett än vad denna nya artificiella intelligens erbjuder oss. Visual Studio Code-användare kan nu ladda ner ett nytt tillägg som heter GitHub Copilot för att börja programmera med den.

Detta tillägg kommer naturligtvis att tillåta oss att utföra autoslutförandefunktioner. Men dess kapacitet går mycket längre. Den nya guiden kommer att kunna förstå koden vi skriver och kunna syntetisera kod för att utföra funktioner automatiskt. De möjligheter som Copilot erbjuder oss:

  • Konvertera kommentarer till kod … Vi kan skriva vad vi vill göra i en boolesk kommentar och Copilot genererar koden automatiskt.
  • Autoslutför dubblettkod … Skapa bara ett par ingångar för den repeterande funktionen och AI:n gör resten.
  • Detta gör att vi kan generera testkod … Så vi kan se vilken som är bäst för vår utveckling.
  • Visa alternativ … Om vi ​​vill ge vårt program ett annat tillvägagångssätt kan vi tack vare Copilot se olika exempel och välja det vi behöver.

Denna AI fungerar fortfarande bara i naturlig engelska (till exempel för att konvertera kommentarer till kod). Tack vare OpenAI-kod och genom att analysera alla offentliga GitHub-förråd har denna AI uppnått över 60 % framgång. Dessutom, när vi använder den, lär den sig varje gång att skapa de koder som bäst passar våra behov.

Kom igång med GitHub Copilot nu

Copilot är för närvarande endast tillgänglig för en mycket begränsad grupp användare. Detta beror på det faktum att dess användning kräver modern utrustning som är kompatibel med funktionerna artificiell intelligens och maskininlärning. Microsoft och GitHub-förslag betaåtkomst för ett begränsat antal personer gratis … Med tiden kommer antalet användare att öka tills det äntligen är tillgängligt för alla. Vi kan gå med på väntelistan för att få en förhandstitt från denna länk.

Förhandsvisningen av denna AI är gratis. Men om de lyckas planerar de att lansera en betalversion av Copilot, även om det inte är känt vilka funktioner den kommer att ha. Tills dess exklusivt för Visual Studio Code

När det kommer till telemetri är ett av de områden som användarna fruktar mest att Microsoft försöker uppmana till lugn. Det är sant att du hela tiden måste pusha kod till GitHub-servrarna för att fungera, men denna data överförs och lagras säkert. All kod analyseras och bearbetas av en maskin , och endast auktoriserad personal kan komma åt dessa uppgifter om det behövs (till exempel för att upptäcka missbruk). I framtiden planerar Microsoft att låta användare styra denna telemetri, men för närvarande är det obligatoriskt.

Relaterade artiklar

Back to top button