Vissa tekniska funktioner i Xiaomi Mi Note 2 har läckt ut: Snapdragon 821 och 5,7″ QHD-skärm

Note: We hope you enjoy reading this article: Vissa tekniska funktioner i Xiaomi Mi Note 2 har läckt ut: Snapdragon 821 och 5,7″ QHD-skärm

För några timmar sedan tillägnade vi en artikel till Xiaomi Mi Note 2, den framtida top-of-the-range phablet från det välkända kinesiska varumärket som kan debutera på marknaden under månaden juli. I den här artikeln lades särskild vikt vid varför Xiaomi var inte vattentätaMi Note 2 ingår.

För några minuter sedan några av tekniska funktioner som skulle kunna tillhöra denna Xiaomi Mi Note 2. Det verkar som att phableten i fråga har en skärm från 5,7 tum QHDmed en upplösning därför lika med 1 440 x 2 560 pixlarför att också vara redo att användas med en hypotetisk Xiaomi VR.

Det kan då finnas två versioner, en med 4 och den andra med 6 GB RAMmen båda borde ha en Qualcomm Snapdragon 821-processor ombord, en lite kraftfullare version av Snapdragon 820. Priset kan ligga runt det för Honor V8, eller på 350/400 €. Den kan också presenteras i juli Xiaomi Mi5sen miniversion av Xiaomi Mi 5 som vi redan berättade om för några veckor sedan.

Relaterade artiklar

Back to top button