Vissa specifikationer för Huawei P50 läckte

Vissa funktioner i Huawei P50 har dykt upp. Här är den läckta informationen om Huawei P50 …

Om Huawei inte gör några ändringar i sina planer kommer P-serien träffa teknikälskare mycket snart. Från och med idag vet vi att denna serie kommer att bestå av minst två enheter: Dessa kommer att heta Huawei P50 och P50 Pro. Men det är inte allt vi vet om företagets nästa flaggskeppstelefoner.

Tack vare läckor och rykten i veckor vet vi nu mycket om Huawei P50-serien. Informationen, som bara är ett påstående för närvarande, är följande…

P50 Pro kommer att ha en böjd skärm

En av de första ledtrådarna om Huawei P50-serien har att göra med dess design. Du kan se den första renderingen av designen på Huawei P50 Pro, som kommer att ha en skärm med framträdande kurvor på sidorna, nedan.

Vid det här laget är det ingen överraskning att Huawei lägger till kurvor på skärmen på sin nya flaggskeppsenhet. Eftersom denna designstil redan fanns i Huawei P40 Pro och Mate40 Pro-modellerna. Så det finns ingen anledning att tro att nya P50 Pro inte kommer att ha en böjd skärm.

Vissa specifikationer för Huawei P50 läckte

Det påstås också att Pro-modellen kommer att ha en 6,6-tums diagonal skärm och dimensioner på cirka 15,9 cm hög och 7,3 cm bred.

Android eller HarmonyOS eller båda?

Vi blev mycket besvikna när vi fick veta att HarmonyOS är en modifierad version av Android. Trots detta uppges att Huawei kan inkludera båda operativsystemen i P50 Pro-modellen. Följaktligen kommer P50 Pro att släppas med två olika varianter, en för Android och en för HarmonyOS.

Det är dock okänt om de två olika versionerna kommer att säljas globalt och endast degraderas till den kinesiska marknaden.

Ett avancerat kamerasystem

De senaste tipsen om den nya Huawei P50-serien handlar om kamerasystemet. Läckor tyder på att LEICA-tätningen kommer att återinföras i P50:s kamerasystem. Huawei ska dock enligt uppgift arbeta med att fylla ännu fler funktioner och arbeta med fotosystemets estetik för att uppnå en mer elegant design.

I detta sammanhang förväntas de två främre kamerorna reduceras till en och antalet sensorer på framsidan minskas.

Det är allt vi vet om den nya Huawei P50-serien för tillfället. Vi kan säga att vi bara är några månader bort från Huaweis nya flaggskepp. Låt oss se om dessa påståenden visar sig vara sanna. Vad kommer den nya Huawei P50-serien att erbjuda sina användare? Just nu har vi inget annat val än att vänta.

Relaterade artiklar

Back to top button