Vissa Pixel 2 XL har problem med närhetssensorer, men korrigeringen kommer först “inom de närmaste månaderna”

Note: We hope you enjoy reading this article: Vissa Pixel 2 XL har problem med närhetssensorer, men korrigeringen kommer först “inom de närmaste månaderna”

Pixel 2 XL är kvintessensen av Android-upplevelsen som Google har föreställt sig, den tar utmärkta bilder och har också goda framgångar på marknaden, men det kan absolut inte sägas att det är en modell utan problem. Dess historia är dubbade från rapporter om insektnästan alltid omedelbart löst av konstant mjukvarustöd från Stora Gmen någon av dessa kan kräva mer tid än förväntat att äntligen se en fixera.

Vi hänvisar till en rad felfunktioner på närhetssensor, som vissa Pixel 2 XL-användare har klagat på under en tid. Speciellt tycks sensorn lätt försättas i kris i situationer som borde representera normen, såsom tillämpningen av en klassisk. filma skärmskyddvilket i vissa fall skulle inaktivera Ambient Display-funktionen och skapa stor huvudvärk under telefonsamtal.

Lyckligtvis är Google medveten om problemet och har uppgett att de har identifierat det och arbetar på den slutliga lösningen, men den nämnda timingen kanske inte låter användare med problemet sova lugnt. insekt.

De fixera verkligen det kommer bara “under de närmaste månaderna”, så inte riktigt inom den närmaste framtiden. Om du är bland de olyckliga användare som presenterade problemet måste du ha tålamod lite längre.


Hej allihopa,

Det har diskuterats ett antal saker i den här tråden, och vi har en snabb uppdatering specifik för närhetssensorproblemen som några av er har rapporterat. Vi har identifierat en fix som kommer att rullas ut under de kommande månaderna.

Vi kommer att lägga upp andra uppdateringar här på tråden, och tack till alla som skickat över buggrapporter och annan information.

Relaterade artiklar

Back to top button