Vissa Pixel 2 XL är så lager att de inte ens har Android!

Note: We hope you enjoy reading this article: Vissa Pixel 2 XL är så lager att de inte ens har Android!

Problematiska rapporter om de nya Pixels fortsätter att regna från Amerika, i synnerhet XL-varianten, kanske till och med bara för att den är den mest efterfrågade. Som rapporterats på Reddit, på Ars Technica-forumet, på Twitter och på andra sociala nätverk, vissa enheter av Pixel 2 XL levereras utan Android förinstallerat.

I teorin borde det vara möjligt att flasha en fabriksbild via fastboot, men under tiden är det verkligen inte en procedur för alla och då kanske saker och ting inte nödvändigtvis fungerar ändå.

Google har bekräftat annonsen Android Police den där problemet är löst, förmodligen på produktionsnivå, men vi tvivlar på att det finns en enkel lösning för berörda kunder. Det korrekta sättet är därför att returnera smarttelefonen till garanti, även om detta säkerligen kommer att innebära långa väntetider, med tanke på den knappa tillgången på densamma. Vi hoppas bara att modellerna som skickas till Italien inte påverkas av dessa irritationsmoment, även om vi inte kommer att veta innan om ett par veckor.

Relaterade artiklar

Back to top button