Vissa Nokia 6.1s skulle ha stora Wi-Fi-problem efter maj-patcharna: händer det dig också?

Note: We hope you enjoy reading this article: Vissa Nokia 6.1s skulle ha stora Wi-Fi-problem efter maj-patcharna: händer det dig också?

Nokia 6.1 är en av de senaste och mest intressanta smartphones som lanserats på marknaden av det finska företaget, kontrollerat av HMD Global. Enheten har övertygat i många avseenden men idag talas det om det på grund av en mjukvaruproblem ganska allvarligt, vilket i hög grad påverkar stabilitet anslutning till nätverk Wifi.

Felet hittades på vissa enheter som tog emot uppdateringen som innehåller säkerhetskorrigering Androids maj 2018. Många användare har rapporterat problemet på det officiella Nokia-forumet och klagat ofta frånkopplingar från Wi-Fi-nätverket e dålig mottagning. Den gemensamma nämnaren bland de nämnda användarna är uppdateringen med säkerhetsuppdateringarna uppdaterade i maj, även om det inte händer alla användare som har gjort den aktuella uppdateringen.

Vi förväntar oss a programfix ganska snabbt, med tanke på att vi pratar om en Android One-enhet, även om vi misstänker att det inte kommer att vara särskilt lätt att ladda ner den om enheterna i fråga lider av problem med Wi-Fi-anslutningen.

Det praktiska rådet är att undvika att uppdatera åtminstone tills en fix släpps, eller för att kontakta support om uppdateringen redan har gjorts.

Relaterade artiklar

Back to top button