Vissa Huawei-smartphones får inte EMUI 11, och det kan finnas en giltig anledning

Flera smartphones Huawei har ännu inte fått uppdateringen till EMUI 11, det välkända tillverkarens egna gränssnitt som bland annat ger med sig en serie välkomstnyheter. Det måste sägas att dess spridning inte är så låg, med tanke på att den för bara några månader sedan var närvarande på mer än 10 miljoner Huawei-smartphones.

Faktum är att vissa användare har fått en torr mun, och det kan finnas en rimlig förklaring, men det sägs inte nödvändigtvis att det kommer att göra alla användare nöjda. Från vad tipster rapporterade Digital Juni på Weibo, det berömda kinesiska sociala nätverket, skulle Huawei arbeta bakom kulisserna för att få med sig HarmonyOS på hur många fler “Gammal” enheter möjliga.

Huaweis utvecklare skulle försöka anpassa sitt eget operativsystem till ett bredare utbud av hårdvara, kanske ge nytt liv till enheter i en viss ålder. Samma tipster för några dagar sedan hade läckt ut nyheten att Ärade 9X, en av de mest populära smartphonesna från varumärket födda från Huawei, skulle ha uppdaterats till HarmonyOS. Och uppenbarligen involverar tillverkarens planer mycket fler enheter.

HarmonyOS-uppgraderingen skulle dirigeras till alla de användare som inte har fått EMUI 11 eller Magic UI 4. Vi måste dock vänta på april, den månad då Huawei i teorin officiellt bör lansera sitt operativsystem för att bekräfta vad som har sagts hittills.

Via: HuaweiCentralKälla: Digital King

Relaterade artiklar

Back to top button