Vissa fall avslöjar designen av Sony Xperia XZ4

Designen av Sony Xperia XZ4 har sett i vissa läckta fall. Det verkar som om rykten är sanna och Sonys avancerade enhet kommer med en tredubbel kamera, en skärm med knappast några ramar och en förnyad design. Vi ser bilderna nedan.

En intressant detalj som visar Sony Xperia XZ4 täcker är dess trippel kamera. Den bakre kommer att ha tre linser i vertikalt läge, med en LED-blixt och sensorer i det övre området. Omslaget avslöjar inte den fullständiga designen, men baksidan har sannolikt en glasfinish.

Skärmen kan ses i en bild. Vi ser några minimala ramar, särskilt längst ner. Samt ett mycket långsträckt skärmformat. Det verkar som om det kommer att bli en annan huvudfunktion, och det är att Sony med sin Xperia XZ3 har visat att skärmen är mycket viktig. Den tredje och sista bilden visar en ram med en blank yta.

Sony Xperia XZ4 kunde presenteras under Mobile World Congress 2019, som kommer att äga rum i Barcelona under februari månad. Företaget har ännu inte gjort sitt ansökningsdatum officiellt.

Via: Gizchina.

Relaterade artiklar

Back to top button