Visas skåran på displayen även på Huawei P20 Lite? FCC-bilder bekräftar (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Visas skåran på displayen även på Huawei P20 Lite? FCC-bilder bekräftar (foto)

Det är återigen samma sak Roland Quandten av de mest aktiva läckarna under de senaste månaderna, för att ge oss färsk information om dagen om en av de nästa Huawei-märkta modellerna, den som är tillägnad mellanklass. Som du kanske har förstått så pratar vi om Huawei P20 Lite, vilket kan ge några inte likgiltiga överraskningar.

Certifieringen FCC och relaterade system läckt på nätet under de senaste timmarna har gett vika för att upptäcka designlinjerna och några av de tekniska egenskaperna hos denna enhet, som bör ha ett kodnamn ANE-LX1 och serienummer HL2ANNEM.

Den första egenheten kunde lånas från en av de avancerade varianterna av P20-familjen, Plus one: även på skärmen från 6 tum av Lite-versionen kan det finnas den nu välkända “hack“Superior, gjort känd av iPhone X, som bör inkludera kameran och IR-sensorer för Ansiktsigenkänning.

Små nyheter också på baksidan, där man skulle hitta en plats dubbelkamera placerad vertikalt, såväl som vertikalt, kommer företagets logotyp och CE-certifieringar att skrivas. Inuti fodralet ska det finnas en 2 900 mAhmed snabbladdning på 18 W, och det skulle inte saknas stöd Dual sim hybrid och Wi-Fi n endast på 2,4 GHz-bandet. Programvaruversionen kommer nästan säkert att vara den nya EMUI 8.1 baserad på Android 8.1 Oreo.

Så vitt vi vet hittills är det därför en modell som lånar många av de innovationer som borde finnas på de mer avancerade varianterna, och det är just denna data som får oss att dra upp näsan. Nyheterna om hacket och om dual-cam angående P20-familjen hade alltid ägnats åt Plus-modellen eller åtminstone standarden, och det verkar för oss att vi misstänker att dessa element också kan integreras i mer modell. ekonomisk.

Detta är dock de senaste ryktena om nya P20 Lite, sanningen kommer vi att kunna upptäcka endast i samband med officiell presentationväntas under den dedikerade konferensen den 27 mars i Paris.

Är tiden mogen att sätta in skåran även på Lite?

Relaterade artiklar

Back to top button