Vind: här är de kommande erbjudandena för köp i omgångar av LG V30 och Huawei Mate 10 Pro

Note: We hope you enjoy reading this article: Vind: här är de kommande erbjudandena för köp i omgångar av LG V30 och Huawei Mate 10 Pro

LG V30 och Huawei Mate 10 Pro är två av dessa senast smartphones i toppklass landade på marknaden. Jag är förenad specifikationer på hög nivå – bland annat 6″ OLED-skärm i relation 18:9 och den dubbla kameror bakre – men också från en salt listpris, vilket kan avskräcka från engångsköp. I detta avseende kan Wind snart lansera nya erbjudanden, riktade till nuvarande och framtida kunder, för köpet i omgångar av dessa två modeller.

Kostnader och metoder för avbetalningsköp av LG V30 från Wind-katalogen kommer att variera beroende på typ av kund:

  • Laddningsbara kunder: kanon av 15 € var 30:e dag för 30 förnyelser (kreditkort är betalningsmetoden), mot ett förskott på 149,90 € och en eventuell slutbetalning på 300 €. Under hela avbetalningen ingår 2 GB Full Speed ​​per månad.
  • Prenumerationskunder: kanon av 15 € var 28:e dag för 30 förnyelser (kreditkort är betalningsmetoden), mot ett förskott på € 149,90 och en eventuell slutbetalning på € 300. Under hela avbetalningen ingår 5 GB Full Speed ​​var 4:e vecka.
  • Kunder med momsnummer: kanon av 15 € var 28:e dag för 30 förnyelser (kreditkort är betalningsmetoden), mot ett förskott på € 149,90 och en eventuell slutbetalning på € 168,02. Under hela avbetalningen ingår 5 GB Full Speed ​​var 4:e vecka.

Återigen, kostnader och metoder för att köpa Huaweis nya flaggskeppssmartphone varierar beroende på typ av kund:

  • Laddningsbara kunder: kanon av 12 € var 30:e dag för 30 förnyelser (kreditkort är betalningsmetoden), mot ett förskott på 149,90 € och en eventuell slutbetalning på 340 €. Under hela avbetalningen ingår 2 GB Full Speed ​​per månad.
  • Prenumerationskunder: kanon av 12 € var 28:e dag för 30 förnyelser (kreditkort är betalningsmetoden), mot ett förskott på € 149,90 och en eventuell slutbetalning på € 340. Under hela avbetalningen ingår 5 GB Full Speed ​​var 4:e vecka.
  • Kunder med momsnummer: kanon av 12 € var 28:e dag för 30 förnyelser (kreditkort är betalningsmetoden), mot ett förskott på € 149,90 och en eventuell slutbetalning på € 227,87. Under hela avbetalningen ingår 5 GB Full Speed ​​var 4:e vecka.

I fall att tidigt uttag med avseende på den överenskomna perioden kommer Wind att begära betalning av resterande delbetalningar och sista delbetalningen.

Om avbetalningarna däremot fullföljs som förväntat blir kunderna det helt undantagna från betalningen av den sista delbetalningen. Slutligen påminner vi dig om att tjänsten Telefon Inkluderat Standard kommer att kombineras med ett All Inclusive-erbjudande (förutom versionen Unlimited Under 30) eller Call Your Country för användare. uppladdningsbarmedan för användare genom prenumeration Wind Magnum eller Wind Magnum Pro för moms.

Relaterade artiklar

Back to top button