Vill du vara bland de första med OnePlus 6? Delta i ett av de många möten som anordnas runt om i världen, låt oss ta reda på var

Note: We hope you enjoy reading this article: Vill du vara bland de första med OnePlus 6? Delta i ett av de många möten som anordnas runt om i världen, låt oss ta reda på var

Den officiella lanseringen av OnePlus 6 kommer närmare och närmare, som vi alla vet vid det här laget kommer den att hållas den 16 maj i London. Om du vill vara bland de första att lägga vantarna på den nya toppen av det kinesiska företagets sortiment måste du delta i en av de många möte organiserade runt om i världen.

OnePlus anordnar som vanligt den här typen av dagliga evenemang i utvalda städer, för att främja lanseringen av sina nya produkter. Platserna som valts ut för att introducera nästa OnePlus 6 för sina fans är fördelade mellan Europa, Skandinavien och Nordamerika: det som intresserar oss mest är Italiensk träff att hållas inne Milanojust en Sammetsutrymme plats i via Molino delle Armi, 41, från 13.00 till 21.00 nästa 21 maj.

Under eventet kommer alla deltagare att kunna prova den nya OnePlus-enheten och vara bland de första i världen att köpa den. Dessutom kommer de att erbjudas grej exklusivt och ett mellanmål tillsammans med OnePlus-teamet.

Andra europeiska städer som valts ut för mötena inkluderar Paris, Berlin, London och Utrecht, alla på samma datum den 21 maj samtidigt. Att delta i evenemanget i Milan det är inte nödvändigt att köpa några biljetterentrén är gratis och jag först för att komma fram kommer de att vinna de exklusiva prylarna som nämns ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button