Vill du se Galaxy S9 och S9 + i lila lila? Vilka frågor: självklart vill du! (uppdaterat: även Coral Blue)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vill du se Galaxy S9 och S9 + i lila lila? Vilka frågor: självklart vill du! (uppdaterat: även Coral Blue)

Evan Blass, mer känd som @evleaksfortsätter att spilla bönor på Samsung S9 och gör det med nya bilder av färgen Lila lila. Oroa dig dock inte, för du kan välja mellan fyra olika färger vid lanseringen, även om vår favorit saknas.

Det borde vi verkligen ha Midnattssvart, Lila lila, Titanium grå Och Korallblå. Vem saknas? Men uppenbarligenOrkidé gråden vackraste färgen på Galaxy S8 (enligt min mening – Ed), än från tidigare rykte det verkade också kunna komma på S9, men det kommer tydligen att missa debuten. Framtida varianter är dock inte uteslutna, särskilt eftersom Blass själv nämner, utan att ange något, av de möjliga. special-/begränsade upplagor.

Nog för att prata i alla fall, vi påminner bara om att Samsung S9 kommer att presenteras söndagen den 25 februari runt 19, eller om cirka tjugo dagar från idag. Nedan hittar du renderingarna i fråga.

Uppdatering 07/02/2018 kl 12:20

@evleaks har också lagt till en färgåtergivning Korallblå, som vi rapporterar nedan. I ännu en tweetbekräftade den välkände uppgiftslämnaren det intensiteten av den lila lila versionen är mindre uttalad live än den visas på bilderna ovan. Det kan vara sant, men vi betraktar oss fortfarande som föräldralösa från den grå orkidén.

Relaterade artiklar

Back to top button