Vill du se en verklig Pixel 3 XL-prototyp? Klart du vill! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vill du se en verklig Pixel 3 XL-prototyp? Klart du vill! (Foto)

Ett par bilder har nyligen läckt ut på nätet som visar vad som ser ut som en trolig Pixel 3 XL, en av nästa topp i Google-sortimentet som kommer till hösten.

Den bakre designen är i själva verket mycket lik den tidigare år (för jämförelse se bilden som bevis), och avslöjar användningen, återigen, av en enda huvudkamerasom vissa redan föreslagit läcka tidigare. Framför har vi istället hackmed dubbel kameraäven detta redan avslöjat av de tidigare skärmskydden.

Å ena sidan beklagar vi att Google inte har valt att använda en dual-cam, om så bara för att ha mer flexibilitet, kanske genom att välja en vid vinkel eller a teleobjektiv. Å andra sidan är vi desto mer nyfikna på att upptäcka eftersom det är två kameror framför istället. Eftersom det inte heller behövs huvudkameran enligt Google, varför använda dem direkt istället? Bara för att förbättra selfies? Tänk om det var något slags avancerad ansiktsigenkänningmed tanke på att Android P kommer att stödja denna typ av identifiering?

För många frågor och få svar, inte minst för att vi inte ens är säkra på om det här verkligen är en Pixel 3 XL.

Crosshatch-kodnamnet matchar dock, och designen är det helt klart också Tillverkad av Google, så mycket att vi skulle bli förvånade om dessa bilder var falska. Berätta gärna din i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button