Vill du ha Oppo Find X i vitt? Här är ett par bilder för att få en idé (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vill du ha Oppo Find X i vitt? Här är ett par bilder för att få en idé (foton)

Oppo Find X är definitivt en av de smartphones den har förvånad på senare tid, främst för hans skull innovativ design och den Giltigt alternativ företräder med avseende på hack. Idag återvänder vi för att prata om det eftersom vissa bevis har dykt upp på nätet som tyder på en hypotetisk ny vit färg av enheten, förutom Bordeaux röd Och Glaciärblå presenteras vid debuten.

Bevisen som citeras ovan består av bilder som visas i galleriet nedan: de visar en Hitta X i vit färg, både bakifrån och framifrån. Om det bekräftas, skulle Oppo följa vägen som följdes av OnePlus, som har antagit den vita färgen för sin senaste topp i sortimentet. Uppenbarligen kan det alternativt vara några insikter av enskilda fans, eller helt enkelt av falsk.

För tillfället har vi inga bekräftelser eller avslag från det kinesiska företaget, vi vi kommer att hålla oss uppdaterade i frågan. Låt oss under tiden veta vad du tycker om en hypotetisk vit färg för Oppo Find X.

Relaterade artiklar

Back to top button