Vill du ha mer från Nokia 8? En version med mer RAM och internminne kan komma i oktober

Note: We hope you enjoy reading this article: Vill du ha mer från Nokia 8? En version med mer RAM och internminne kan komma i oktober

HMDvid första anblicken verkar han ha gjort sina läxor med Nokia 8men samtidigt verkar den inte ha varit nöjd med sin egen produkt: enligt redaktionen på WinFuture.dei själva verket skulle den planera en version med mer RAM och internminne, som skulle släppas i oktober.

Den ursprungliga artikeln hänvisar endast till den tyska marknaden, men det är inte uteslutet att releasen kan ske samtidigt (eller nästan) i andra EU-länder. Det exakta datumet ska vara 20 oktobermedan minnena ska nå i 6 GB för RAM och 128 GB för den interna. De pris det skulle vara lite högre, eller 699 euro, och den enda färg tillgänglig “Polished Blue”.

Marknadsföringen av standardmodellen, som är utrustad med 4 GB RAM och 64 GB internminne (dock utbyggbart via microSD), började den 14 september förra året, till ett rekommenderat pris av 599 € (men redan tillgänglig till lägre priser på olika online butik: följ vår sektion för att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena).

Relaterade artiklar

Back to top button