Vill du ha en Xiaomi Mi8 Explorer Edition men vill inte svimma? Goda nyheter kommer från TENAA (bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Vill du ha en Xiaomi Mi8 Explorer Edition men vill inte svimma? Goda nyheter kommer från TENAA (bilder)

Xiaomi Mi8 avtäcktes officiellt den sista dagen i maj förra året, vilket bokstavligen ersatte de många fans av den kinesiska tillverkaren, som inte skulle ha förväntat sig en så snäv markering jämfört med den hatade (men undertill beundrade) iPhone X. En del av varianten har tagit hand om att höja moralen hos fansen Explorer Editionutrustad med spännande funktioner som t.ex fingeravtrycksläsare integrerad i displayen och en fantastisk genomskinlig baksidamen också av en definitivt salt pris. Det kan dock finnas Goda nyheter för fickorna på dem som varit sugna på det i en och en halv månad nu.

Från TENAA några nya varianter av Mi8 EE har nyligen passerat, som skiljer sig från den som redan lanserats för minnesstörningar. Faktum är att för närvarande är smarttelefonen endast tillgänglig med 8 GB RAM och 256 GB internminneen detalj som avsevärt påverkade listpriset på över 500 € i Kinasom enligt traditionen stiger ytterligare från de olika importkanalerna.

Nu har det dykt upp varianter med minnesklipp från 6/128 GB och även 4/64 GBsom om de verkligen lanserades på marknaden, skulle leda till en prissänkning förmodligen värd att notera, vilket skulle göra mycket mer överkomligt denna exklusiva modell. Om allt detta bekräftades, hur många av er skulle skynda sig att ta en Xiaomi Mi8 Explorer Edition?

Relaterade artiklar

Back to top button