Vill du ha en Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor? Du kan behöva skynda dig

rabattkod Xiaomi mi böjd spelmonitor

Vi har visat lite uppskattning för det Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor i vår recension. Trots att den är den första modellen i sitt slag har Xiaomi lyckats få ut en fantastisk produkt ur hatten. Vissa har redan tagit tag i det, men det verkar som om det snart inte kommer att vara möjligt, åtminstone inte lätt. Enligt en ChannelGate-rapport skulle Xiaomi förbereda sig för att stoppa produktionen på den krökta skärmen på grund av svårigheter som uppstått med att skaffa de nödvändiga komponenterna.

LÄS OCH:
En jätte Xiaomi-logotyp visas i ett jordbruksfält, här är det där det hände

Produktionen av Xiaomi Mi Curved Gaming Monitors lider av ett bakslag

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor har prisprestanda i Italien

Låt oss anta att detta inte är officiella nyheter, så ta det. Men när det gäller detaljer, hävdar ChannelGate att Samsung skulle stänga av kranarna, begränsar Xiaomi för att få 34 ″ paneler nödvändigt för montering av Mi Curved Gaming Monitor. Den koreanska tillverkaren skulle ha skickat den sista satsen på 2000 skärmar till den kinesiska vän / fiende. Det är inte klart om och när fler kommer, därför skulle Xiaomi förbereda sig för att stoppa försäljningen.

Det ryktes att Xiaomi kunde ersätta Samsungs leveranser med det kinesiska företaget AUO, men det verkar som om förhandlingarna inte gick som hoppats. Därför kvarstår länken till Samsung, även om detta block innebär en fortsatt försäljning av Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor. För närvarande är situationen ännu inte klar: på den kinesiska webbplatsen är den fortfarande till försäljning, liksom av vissa återförsäljare (tills lagren är färdiga) medan den i Italien inte längre är tillgänglig, åtminstone för tillfället.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter Föregående artikel Gissa hur många sekunder Huawei monterar en smartphone Nästa artikel Koppla av lite och lite med den smarta massageapparat som erbjuds

Relaterade artiklar

Back to top button