Vill du ha en ny anteckningsbok? BMAX X14 erbjuds till en låg nivå

DE låg kostnad anteckningsbok Kineserna är nu en allt populärare väg för dem som letar efter grundläggande produktivitet och framför allt skolanvändning, både för specifikationerna och för det alltid mycket fördelaktiga priset. En av dessa är utan tvekan BMAX X14, det är på Banggood kommer i flash-erbjudande kl historiskt lågt och är en kandidat som en av de bästa i sin kategori.

Den billiga bärbara datorn BMAX X14 är oslagbar vid ett lägsta pris i Flash-erbjudandet på Banggood

rabattkod bmax x14 låg kostnad anteckningsbok erbjuder 2

Tittar vi på funktionerna, som också finns i recensionen, står vi inför en anteckningsbok riktigt smal och kompakt, vilket gör BMAX X14 förmodligen ett bästa köp i kategorin. De IPS-skärm i Full HD från 14,1 ″, den 8 GB från Bagge, L ‘SSD från 256 GB, den Bluetooth 5.0 och vikten av solar 1,4 kg gör den till en perfekt bärbar mobilitet. Dessutom har SoC Gemini Lake Celeron N4100 från 1,1 GHz och den Intel UHD Graphics 600 GPU slutföra utrustningen.

Så hur mycket kostar den här kompakta bärbara datorn? De BMAX X14 anteckningsbok erbjuds blinkar Banggood till en lägsta tid till ett pris av 216 €, en riktigt intressant kostnad jämfört med samma kategori. För att undvika tull rekommenderar vi självklart att du väljer EU Priority Line-frakt.

BMAX X14 8/256 GB SSD - Banggood

BMAX X14 Intel Gemini Lake N4100 8/256 GB SSD

Mer mindre

Är din hunger efter erbjudanden ännu inte nöjd? Ta en titt på dagens bästa Banggood-erbjudanden, där du säkert hittar något för dina tänder. Vill du ha mer? Tveka inte att registrera dig för att få erbjudanden i realtid till vår dedikerade Telegram-kanal. Och om du behöver support, råd och information om leveranser hänvisar vi dig till vår Telegram-grupp GizDeals och till hjälptjänsten H24 AskMrDeals.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button