Vill du ha en Galaxy S4 eller HTC One Google Edition? På eBay är jag redan i (salt) förbeställning!

Note: We hope you enjoy reading this article: Vill du ha en Galaxy S4 eller HTC One Google Edition? På eBay är jag redan i (salt) förbeställning!

Du kan vara säker på en sak: när ett objekt har någon form av exklusivitet kommer någon alltid att försöka göra vinst genom att sälja det till de som inte har det. Därför kommer Galaxy S4 Google Edition redan innan försäljningen i Play Butik öppnar på eBay, till 200 $ mer än det pris som Google föreslår som du måste lägga till ca. 45 € frakt om du vill ha den i Italien.

Sensmoralen i historien: 680 € att ha det i vårt land. Kanske bara lite för mycket, med tanke på att det bara skulle vara en “kännare”-grej, och att potentiella köpare förmodligen skulle vara samma som inte skulle ha något emot att montera en anpassad ROM.

Ambassador ger i alla fall ingen smärta och om det skulle kittla ditt intresse så är här sidan du letade efter (det finns även andra), men vi tar inget ansvar för säljarens pålitlighet.

Uppdatering: Jag glömde att ta med de fattiga HTC One Google Editiontillgänglig av samma användare för 575 € (+ frakt): det är åtminstone billigare än S4!

Relaterade artiklar

Back to top button